Bodrum Gündem

BODRUM KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

BODRUM KAMUOYUNUN DİKKATİNE!
31.07.2015
0
A+
A-
Proscar order
SERHAN-ASLANBodrum’da, Bodrum Media ticari ünvan adı altında reklam pazarlama faaliyeti yürütmekte olan Serhan Aslan adlı şahsın, Kent Medya Grubu yayın organları ve şirketlerimizle bir ilgi ve ilişkisi bulunmamaktadır.

2014 yılı Aralık ayından, 2015 yılı Temmuz ayı başına kadar olan süreçte, şirketimize mensubu olduğu ajans vasıtasıyla dışarıdan komisyon karşılığı reklam pazarlama hizmeti veren Serhan Aslan adlı şahısla var olan ticari ilişkimize, Temmuz ayı başında görülen lüzum üzerine son verilmiştir. Adı geçen şahsın kurumumuzla hiçbir ilişkisi bulunmamasına rağmen kurduğu yeni şirketinin Web sayfası, sosyal medya hesaplarında ve kartvizitlerinde, Kent Medya Grubuna ait adres ve telefon bilgilerini kullandığı ve aracında Kent Medya Grubu tanıtım kartının bulunduğu öğrenilmiştir.

Yapılan tüm iyi niyetli uyarılara rağmen Kent Medya Grubunun adını kullanmaya devam eden Serhan Aslan adlı şahısla ilgili hukuki süreç başlatılacak olup, Bodrum’da faaliyet gösteren ticari kuruluşlarımızın zarar görmemesi adına bu açıklamayı yapmak zaruri hale gelmiştir. Bodrum iş dünyası ve kamuoyunun bilgisine saygıyla arz ederiz.

buy Dapoxetine buy Valtrex online no prescription

Yorumlar

  1. Ahmet Çelik dedi ki:

    Katakülle media 😀