Bodrum Gündem

BODRUM’DAKİ TEKNE CİNAYETİNDE SON DURUM: 1 KİŞİ TUTUKLANDI…

BODRUM’DAKİ TEKNE CİNAYETİNDE SON DURUM: 1 KİŞİ TUTUKLANDI…
01.08.2015
0
A+
A-
Untitled-1GÖLTÜRKBÜKÜ CİNAYETİNDE 1 KİŞİ TUTUKLANDI!..
Bir teknede çalışan Erdem Şahin’in öldürülmesi olayı ile ilgili olarak mahkemeye çıkarılan 4 şüpheliden biri olan tekne sahibi Yusuf Emre Ç. tutuklandı.
Bodrum Gündem Haber buy Xenical online
Önceki gün Göltürkbükü’nde meydana gelen ve tekne personeli Erdem Şahin’in öldürülmesi olayı ile ilgili olarak detaylar ortaya çıkmaya başladı. Elde edilen yeni bilgilere göre, Erdem Şahin’in, Yusuf Emre Ç.’nin sahibi olduğu teknede çalıştığı ve işinden ayrıldığı bilgisine ulaşıldı. Tekneden ayrılmadan önce patronundan alacaklarını isteyen Şahin ile tekne sahibi Yusuf Emre Ç. arasında tartışma çıktığı iddia edildi. Çıkan tartışma sonucu, Yusuf Emre Ç.’nin demir çubukla, Şahin’in kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine vurması sonucu bilincini kaybederek denize düştüğü ve daha sonra hayatını kaybettiği öğrenildi.
Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan tekne sahibi ile birlikte diğer 3 tekne personeli dün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Yaklaşık 6 saat süren adli işlemler sonucunda Yusuf Emre Ç.’nin tutuklanmasına karar verildi. Mahkemeye çıkarılan 3 tekne personeli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adam öldürme suçlamasıyla tutuklanan tekne sahibi Yusuf Emre Ç. ise Muğla kapalı cezaevine gönderildi.

misoprostol buy Colchicine online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.