Bodrum Gündem

SERVİS MİNİBÜSÜ KAZA YAPTI! 7 KİŞİ YARALANDI…

SERVİS MİNİBÜSÜ KAZA YAPTI! 7 KİŞİ YARALANDI…
02.08.2015
0
A+
A-
bodrum-da-servis-minibüsü-kaza-yaptı-Firdevs-Kayrak-araç-içinde-sıkıştı-1Bodrum’dan Güvercinlik Mahallesine doğru seyir halindeyken yoldan çıkan servis minibüsünde bulunan 7 kişi yaralandı.
Bodrum Gündem Haber purchase Sildenafil Colchicine without prescription buy isotretinoin
Bodrum-Milas Karayolu Gökçeler Mevkinde meydana gelen ve bir kişinin araç içinde sıkıştığı kazada, araçta bulunan toplam 7 kişi yaralandı. Bir otelin taşıma işlerini üstlenen, Adil Gündem idaresindeki 48 S 1287 plakalı servis minibüsü, içindeki yolcuları ile birlikte seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle yoldan çıkarak yol kenarındaki kayalıklara çarparak sürüklendi. Yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra durabilen minibüste bulunan Adalet Aydoğan, Gülfidan Gacar, Firdevs Kayrak, Emine Bilen, Aysel Uygun, Birsen Tetik, Zehra Akaren isimli yolcular yaralandı.
Çevreden geçen diğer araçlardaki vatandaşların haber vermesiyle bölgeye gelen 112 acil yardım ambulansları ile yaralılardan 6’sı Bodrum Devlet Hastanesi ile diğer özel hastanelere kaldırıldı. Ancak minibüsün ön koltuğunda oturan Firdevs Kayrak araç içinde sıkıştığı için kurtarılmayı bekledi.
Kayrak’ı kurtarmak için kaza yerine yerine gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler adeta zamanla yarıştı. İtfaiye, Sağlık, Trafik Polis ekipleri ve vatandaşların seferber olduğu kazada yaklaşık 45 dakika süren bir çaba sonrası Firdevs Kayrak sıkıştığı yerden kurtarıldı. Hurdaya dönen minibüsün ön penceresinden sedye ile çıkarılan yaralı kadın, 112 ambulansı ile Bodrum’daki özel bir hastaneye kaldırıldı.
Kazaya karışan araç sürücüsü Adil Gündem ise Jandarma ekipleri nezaretinde sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansa bindirildi.
Kaza nedeniyle Bodrum-Milas Karayolunun tek şeridinin kapandığı yolda, yaklaşık 2 km uzunluğunda araç kuyruğu oluştu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.