Bodrum Gündem

BODRUM’DA REHİNE DEHŞETİ YAŞANDI…

BODRUM’DA REHİNE DEHŞETİ YAŞANDI…
05.08.2015
0
A+
A-
buy Accutane online Untitled-1Bodrum önceki gece dehşet dolu dakikalar yaşadı. Aynı gün içerisinde üç ayrı kavgaya karıştığı iddia edilen bir şahıs, karıştığı son kavganın ardından kaçarken rastgele girdiği bir işletme içerisinde bulunan 2’si çocuk, 3’ü kadın 5 kişiyi yaklaşık 1 saat rehin aldı.
Bodrum Gündem Haber Xenical pills
Ortakent-Yahşi sahilinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, elinde bıçak bulunan bir kişi, aralarında 2 çocuğun olduğu toplam 5 kişiyi rehin aldı.
Gün içerisinde bölgede bir kaç kavga olayına karıştığı iddia edilen Ali S. isimli şahıs, son olarak akşam saatlerinde bölgedeki bir grup esnaf ile tartıştı. Kendisine küfür edildiğini iddia eden Ali S.’nin giriştiği tartışma kavgaya dönüştü. Elinde bıçak olduğu öğrenilen Ali S., kalabalık esnafı karşısında görünce korkup kaçmaya başladı.
Kaçarken çevrede faaliyet gösteren bir restorana giren zanlı, burada yemek almak için bekleyen kadın ve çocukları lokantanın ofis bölmününe sokarak rehin aldı. Ali S., İstanbul’dan tatil için gelen, Nural Özdağ, Ege Özdağ, Seval Babaç, Fatma Onural Özdağ, Aslıhan Aslan Dilcan isimli çocuk ve kadınları dakikalarca ofisin içerisinde alıkoydu. Zaman zaman etrafa bağırarak kimsenin yaklaşmaması tehdidinde bulunan zanlı, lokanta personelinin sakinleştirici ve duyarlı tavrı karşısında içeride bulunanlara herhangi bir zarar vermedi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekip konuşarak zanlıyı ikna etmeyi başardı. İlk olarak çocukları serbest bırakan zanlıyı dışarıda meraklı ve öfkeli bir kalabalık bekliyordu. Olay anlarına saniye saniye görüntülenirken serbest bırakılan çocukların ve ailelerinin gözlerindeki korku dolu anları kayda geçti.
Rehinelerin sağ salim kurtarılmasının ardından zanlı Ali S. polis ekiplerince restoranın arka kapısından ekip otosuna bindirilmek için götürüldü. Zanlı tam ekip aracına bindirilirken restoran çalışanlarına küfürler yağdırmaya başladı. Bunun üzerine etrafta bulunan öfkeli kalabalık zanlıya saldırdı. Araya giren polislerin müdahalesiyle önlenen linç girişimi sonrasında Ali S. hızla bölgeden uzaklaştırılarak, sağlık kontrolünün ardından Yalıkavak Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.
Zanlının götürülmesinin ardından görüştüğümüz rehinelerden Nural Özdağ yaşadığı kokrku dolu anları şu sözlerle anlattı;  “Bize bir şey yapmadı ama yaparım, gelirlerse bıçaklarım dedi. 5 kişiydik. Biz kavgayı görünce korktuk ve ofise sığındık bizim arkamızdan o girdi. Bizi rehin aldı, Clonidine without prescription gözü dönmüştü. Siz benim emniyetimsiniz, dışarıda beni linç ederler dedi” şeklinde konuştu. Yaşadığı olayın şokuyla fenalaşan rehinelerden birine ise tesadüfen olay yerinde bulunan Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz müdahale etti.  Fenalaşan kişi ve diğer rehineler yapılan ilk müdahale sonrası, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere polis aracı ile Bodrum Devlet Hastanesine götürüldü.
Rehine krizine neden olan zanlı Ali S.’nin ise ifade işlemlerinin ardından “Kişi hürriyetinden yoksun kılma” suçlamasıyla adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.