Bodrum Gündem

BODRUM’DA BİR EMLAK ŞİRKETİ KURŞUNLANDI…

BODRUM’DA BİR EMLAK ŞİRKETİ KURŞUNLANDI…
05.08.2015
0
A+
A-
bodrumda-emlak-şirketi-kurşunlandı-2Bodrum’da, bir gayrimenkul-emlak şirketine düzenlenen silahlı saldırıda, ilk belirlemelere göre en az 1 kişi yaralandı. Nedeni anlaşılamayan saldırı ile ilgili hiç bir bilgiye ulaşılamaması ise dikkat çekerken, olayla ilgili olarak bazı ünlü iş adamlarının isimleri anılıyor.
Bodrum Gündem Haber buy Retin-A online
Alınan bilgiye göre, Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde bulunan Yüksel Çağlar İş Merkezi’nde faaliyet gösteren bir gayrimenkul danışmanlık şirketi, kimliği henüz tespit edilemeyen kişi veya kişilerce kurşunlandı. Gece geç saatlerde yaşanan olayda, iş yerinde bulunan enaz bir kişinin vücuduna isabet eden kurşunla yaralandığı ve yaralının olayın ardından hastaneye kaldırıldığı tahmin ediliyor.
Diğer taraftan yapılan tüm araştırmalara rağmen konuyla ilgili dedikodu ve spekülasyonların ötesine geçen somut bir bilgiye ise ulaşılamadı.
EMNİYET KAYNAKLARININ KONU İLE İLGİLİ KETUM TUTUMLARI DİKKAT ÇEKİCİ…

cheap Topamax order Viagra

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, iş yerinin içinde ve dışında inceleme yaparak, olay yerini güvenlik şeridiyle kontrol altına aldı. İş yerine rastgele açılan ateş sonucu şirketin cam kapısı parçalara ayrılırken, kurşunlar iş yerinin iç duvalarına isabet etti. Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede 10’a yakın boş kovana rastladı.
Emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatırken, saldırıyı düzenleyen kişi veya kişilerin kimliklerini tespit etmek için de çalışmasını sürdürdüğü öğrenildi.
bodrumda-emlak-şirketi-kurşunlandı-1
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.