Bodrum Gündem

DENİZ MANZARASI KAPANIYOR DİYE AĞAÇLARI KESTİRDİ…

DENİZ MANZARASI KAPANIYOR DİYE AĞAÇLARI KESTİRDİ…
05.08.2015
0
A+
A-
profesör-doktor-gündoğanda-manzara-kapanıyor-diye-ağaçları-kestiGündoğan Mahallesinde yüzlerce lüks konutların bulunduğu sitenin yanındaki alanda, ağaçların uç kısımlarının manzaraya engel oluyor diye kesildiği iddia edildi. purchase Cialis
buy methotrexate Bodrum Gündem Haber
Bir kaç gün önce Farilya sitesi yakınında yaşayan ve profesör olduğu belirtilen bir kişi, iddiaya göre, deniz manzarasının kapandığı gerekçesiyle villasının hemen alt kısmında bulunan yeşillik alandaki ağaçların uç kısmını bir işçiye kestirdi. Yaşanan olayı karşı site içinden gören bazı site sakinleri ise duruma tepki gösterdi. Emekli öğretmen Hüseyin Kurun, durumu Bodrum Orman İşletme Şefliği ile Bodrum Belediyesi ekipleri başta olmak üzere site yetkililerine bildirdiğini söyledi.
profesör-doktor-gündoğanda-manzara-kapanıyor-diye-ağaçları-kesti-1Bölgede yetkililerce inceleme yaptığını anlatan Kurun, çam ağaçlarının Farilya Yapı Kooperatifinin 10 sene önce dikmiş olduğu ağaçlar olduğunu belirterek; treat adenoma of prostate “Ağaçları iki metre üstünden kestiler. Ben bunu Bodrum Orman İşletme Şefliğine ve Bodrum Belediyesine şikayette bulundum. İki tarafta geldiler tutanaklarını tuttular. Ama ne kadar ağaç kesildiğini ben saymadım. Gerekenin yapıldığını düşünüyorum. Basında yer bulması açısından bu konuyu gündeme getirmek istedim. Bunu yapan kişinin doktor olduğunu, hatta profesör olduğunu öğrendik. Bunu on hiç yakıştıramadım. Kendisini kınıyorum. Bu konuları kooperatif müdürüne haber vermemiz halde bu konuyla hiç ilgilenmediler” dedi.
Bodrum Orman İşletme Şefliği yetkilileri ise kendilerine gelen şikayetler üzerine bölgede inceleme yaptıklarını, ağaçları kestirdiği iddia edilen kişi ile görüştüklerini ancak ağaçları kendisinin kestirmediğini ifade ettiğini belirttiler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.