Bodrum Gündem

SERVİS MİNÜBÜSÜ HURDAYA DÖNDÜ…

06.08.2015
0
A+
A-
Tadalafil online servis aracı hurdaya döndü (3) buy Colchicine 50 metrelik uçuruma düşmekten sonra anda kurtulan servis minibüsünün ön koltuğunda sıkışan şirket çalışanı Suriyeli genç, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda kurtarıldı. Çarptığı direk sayesinde içindeki insanların hayatları kurtulurken, servis aracı ise hurdaya döndü… buy Aciclovir online
Bodrum Gündem Haber
Ortakent-Yahşi Mahallesi Üniversite Caddesinde, Mikail Can idaresindeki 42 YA 311 plakalı, özel bir yemek dağıtım şirketi firmasına ait kamyonet, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırıma, ardından da yol kenarındaki beton elektrik direğine çarparak durabildi.
Yaklaşık 50 metrelik şarampole devrilmekten sonra anda kurtulan kapalı kasa minibüsteki iki kişiden sürücü Mikail Can kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başarırken, araçta bulunan ve Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Muhannet Emin Ahmet ise araç içeride sıkıştı.
Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, zabıta, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler araçta sıkışan Emin Ahmet’i kurtarabilmek için yoğun çaba sarf etti. Vatandaşların meraklı bakışları arasında yaklaşık yarım saatte bulunduğu yerden çıkartılan yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Aracın adeta hurdaya döndüğü kaza ile ilgili olarak Polis ekipleri soruşturma başlattı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.