Bodrum Gündem

BODRUM ANADOLU LİSESİ GENÇLERİ ROMANYA YOLUNDA…

10.08.2015
0
A+
A-

Untitled-1Bodrum Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus Plus Ekolojik Fotoğrafçılık projesi kapsamında Romanya gezisi öncesinde Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin’i makamında ziyaret ettiler.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Romanya, Polonya, Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan ve İtalya’nın dahil olduğu Ulusal Ajans Erasmus Plus Ekolojik Fotoğrafçılık başlıklı projede ülkemizi Bodrum Anadolu Lisesi öğrencileri temsil edecek.

Öğrencileri temsilen Ulaş Genç, Şule Civelek projenin ilk ayağı olan Romanya gezisi öncesinde Bodrum Anadolu Lisesi Müdürü Oğuzhan Oymak ve Proje lideri okul öğretmenlerinden Süha Akkuş ile birlikte Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Lise Müdürü Oğuzhan Oymak ve Proje lideri Süha Akkuş yapılacak olan gezinin amacı ile ilgili kaymakama ve ilçe milli eğitim müdürüne bilgi verdiler. Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan, ziyaretten son derece memnun kaldığını ve Bodrum’dan gidecek olan 10 öğrencinin de ülkemizi layıkıyla temsil edeceğinden kuşku duymadığını dile getirdi.

Yapılan ziyaret ile ilgili Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Anadolu Lisesinin her yönüyle başarılı bir lise olduğunu ve uyguladığı projelerle de dikkat çektiğini ifade ettiği konuşmasını şöyle sürdürdü “Anadolu Lisemiz bizim her yönüyle başarılı olan bir lisemiz, dikkat çeken bir okulumuz. Yine projeleri ile gündemde kalacak bir okul. Şu an yurtdışı ziyaretleri olacak. Bizim değerlerimizi orada tanıtacaklar. Hem ülkemizi hem de Bodrumumuzu temsil edecekler. Sanıyorum ki bizim insanımızın değerini, bakış açılarını e güzel biçimde temsil edecekler. Orada gelen misafir öğrencilerimize Türkiye2mizi tanıtmış olacağız, ona göre güzel bir elçilik yapacaklar. Kendilerini bu çalışmalarından dolayı kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. buy Tadalafil online

Bodrum Anadolu Lisesi öğretmeni ve proje lideri Süha Akkuş Ulusal Ajansa Bağlı yapılan Erasmus Plus projesi ile ilgili şunları söyledi “ buy doxycycline online Yüksek katılımlı 10 öğrenci, 2 liderli bir projedir. 6 ülkenin içinde olduğu bir program var ve şu an Romanya ayağı olan programa gidiyoruz. Projenin devamında diğer ülkeler de bizim ülkemize gelerek ziyaret edecekler. Bu proje sırasıyla Romanya, Polonya, Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan ve İtalya’yı kapsamaktadır. Normalde projeler 20-30 kişilik olur ama bu sefer sayı 72 kişi, oldukça yüksek katılımlı ve 13 günlük bir proje. Ekolojik anlamda doğanın bize sunduğu nimetleri fotoğraflayıp bize sunmak amaçlı ve bunları geri dönüşümlü olarak insanlara nasıl korunması anlamında kolaylaştırabiliriz, öğretebiliriz şeklinde bir projemiz vardı. Bu amaçlı gidiyoruz. Bu projenin bitiş tarihi yaklaşık bir bir buçuk seneyi kapsıyor. Retin-A no prescription

Bodrum Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi aynı zamanda Bodrum İlçe öğrenci temsilcisi olan Ulaş Genç, 13 gün sürecek olan proje kapsamında Türkiye’yi ve Bodrum’u en iyi şekilde tanıtmaya çalışacaklarını kaydetti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.