Bodrum Gündem

BODRUM’UN “ÖZGÜR PLAJI” 13 AĞUSTOS’TA AÇILIYOR…

BODRUM’UN “ÖZGÜR PLAJI” 13 AĞUSTOS’TA AÇILIYOR…
12.08.2015
0
A+
A-
özgür-plaj-bitezde-açılıyor Valtrex prescription Bodrum Belediyesi, Bodrum Sağlık Vakfı ile Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Bodrum Şubesi’nin yaptıkları işbirliği sonucunda yapılan ve Türkiye’ye örnek olacak “Engelsiz Plaj” projesinde sona yaklaşıldı.‘Özgür Plaj’ 13 Ağustos 2015 Perşembe günü Bitez sahilde hizmete açılacak. Açılış saat 19.00’da, “Necati & Saykolar” konseri ile gerçekleşecek.
Bodrum Gündem Haber
Engelli bireylerin, sosyal yaşama katılmalarını ve yaşadıkları bölgedeki çevresel imkanlardan yararlanmalarını sağlayacak proje, Bodrum’da hayata geçiyor. Bitez sahilindeki kumsal ve park alanı, uzun ve titiz uğraşların sonunda engellilerin yararlanacağı bir kafe ve plaj konseptinde projelendirildi. Bodrum Belediyesine ait alan, belediye izni ile Bodrum Sağlık Vakfının kullanımına tahsis edildi.
JCI Bodrum Şubesi Başkanı Tansel Göçmen’in önderliğinde tüm dernek üyeleri özverili çalışmalarıyla projede görev aldı. Üyeleriyle adeta nöbetleşerek çalışmaları yerinde takip eden JCI Bodrum, elde ettiği fonlarla kafe ve plaj bölümünün tadilatını gerçekleştirerek, tüm sürecin kaynak yaratma ve uygulama işlerinin takipçisi oldu.
Bodrum Belediyesi ise sahil düzenleme ve tadilat işlerinde ilgili birimlerini harekete geçirerek işgücü ve ekipman temini ile projeye destek oldu. Ayrıca fiziksel engelli bireylerin denizle buluşmasını sağlayacak kumsalda yer alan yürüyüş platformu ile özel şezlonglar ve sahil şezlonglarını temin etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Biçer önderliğindeki Bodrum Sağlık Vakfı birimleri ise sağladıkları maddi-manevi destekler ve sarf edilen emeklerle bu büyük projeyi topluma kazandırdı. Sağlık Vakfı ayrıca, açılmasını takip eden süreçte tesisin işletilmesi ve amacına uygun olarak kullanılması sorumluluğunu üstlendi.
Yerel Yönetim ve sivil toplum kuruluşlarının imece usulü dayanışması ve toplum yararına ortak amaç ilkesiyle ortaya çıkan bu örnek proje, eşitliğin ve özgürlüğün her bireyin hakkı olduğunu bir kez daha topluma hatırlatması yönünden önem taşıyor.
‘Özgür Plaj’ 13 Ağustos 2015 Perşembe günü Bitez sahilde hizmete açılacak. Açılış saat 19.00’da, “Necati & Saykolar” konseri ile gerçekleşecek.
özgür-plaj-bitezde-açılıyor-1

Order Lamisil purchase Strattera

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.