Bodrum Gündem

BU NASIL BİR SAYGISIZLIK! DEĞİRMENLER MEVKİİNİ ÇÖPLÜĞE ÇEVİRDİLER…

12.08.2015
0
A+
A-
Accutane price bodrum değirmenler mevkii çöplük haline geldi (4) buy Clonidine Online Bodrum’un panaroması en güzel ve gözde bölgelerinden olan Gümbet değirmenler mevkinde, duyarsız kişilerin çevreye saçılan atıkları, kötü görüntü oluşturuyor. Kent haber olarak daha önce de aynı konuda defalarca haberini yaptığımız bölgedeki çevre temizliği bir türlü tam olarak sağlanamıyor.
Bodrum Gündem Haber
Türkiye’nin en gözde tatil ve turizm merkezi olan Bodrum’da, görmekten hiçbirimizin mutlu olmayacağı görüntüler vatandaşların tepkisini çekiyor. Hergün binlerce yerli ve yabancı tatilcinin akınına uğrayan, hatta bazı tur şirketleri tarafından da özel turlar düzenlenen tarihi Bodrum Değirmenler bölgesi, bu günlerde yine çöplük haline gelmiş durumda.
Çevre duyarlılığı olmayan kişilerce etrafa bilinçsizce bırakılan atık maddeler, belediye görevlileri tarafından da temizlenmeyince tarihi alanı çöplüğe çevirmiş. İçki şişelerinin yanı sıra, su şişeleri, meşrubat şişeleri ile sigara kutuları ve buna benzer yüzlerce çeşit atık malzemenin atıldığı bölge yetkililerden ilgi bekliyor.

where can i buy Plavix

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.