Bodrum Gündem

GÜNBATIMINDA GÜLAY ERKAL DEFİLESİ…

12.08.2015
0
A+
A-

gülay erkal bodrum moda defilesi (8)TASARIMCI GÜLAY ERKAL’IN “ÇOCUKLUĞUMDAKİ BODRUM” TEMALI DEFİLESİ GÖZ DOLDURDU…

cheap Fluoxetine Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ünlü modacı Cemil İpekçi’nin yetiştirdiği ve Kent Tv ekranlarında moda programı da yapan, tasarımcı Gülay Erkal’ın “Çocukluğumdaki Bodrum” temalı defilesi Bodrum Trafo Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen defile göz doldurdu. Beğeniyle izlenen defilede sergilenen kıyafetlere Bodrum’un doğasının renkleri aksederken, Bodrum geçmişine kısa bir an yolculuk yaptırdı. Bodrum Belediye Meclisi üyesi Refik Ülgen’inde katıldığı defileyi yaklaşık 100 kişinin izlerken, defilede Ülgen’in kızı Pembe Ülgen ve gazeteci Zeki Özkeskin’in kızı Başak Özkeskin başarılı performansları ile dikkat çektiler.

Açılışı yine Kent Tv ekranlarından tanınan Elif Olgaç yaparken, defilenin sunuculuğu ise 1973 Türkiye güzeli, eski baş manken ve televizyon sunucusu Yıldız Mavitan yaptı. Defilede eski viskon, empirme, desenli pazen kumaşlardan üretilen giysileri sunuldu. Defilede model olarak; Elif Olgaç, Başak Özkeskin, Pembe Ülgen, Derya Yalçınöz, Melda Oraz, Elena Sabırova, Neşe Sınacı’dan oluşan altı profesyonel ve amatör manken, birbirinden güzel 22 kıyafeti izleyenlerin beğenisine sundu.

purchase Clonidine cheap Brand Viagra gülay erkal bodrum moda defilesi (2)Oldukça heyecanlı olan Gülay Erkal ise defile ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; “Çocukluğumdaki Bodrum defilenin konusu. Bodrum’u seçebilirdim. Ama asıl beni etkileyen Bodrum değildi. Özlemini çektiğim benim çocukluğumdu. Çocukluğumda ki Bodrum, doğası ve o doğada yaşadığımız sonsuz özgürlük. Dağlarına çıktığımız, denizde dalgalar arasında oynadığımız, içinden hiç çıkamadığımız deniz. O yeşil ve mavi Bodrum benim için inanılmaz anılar ile dolu. O yüzden böyle bir konu seçtim. Temalardan birisi dağlar, Begonviller, deniz dalgaları. Birde eski pazenler ve basmalar ile yapılmış elbiseler. Tarzımın renkli olmasında belki de o renkliliğin yansıması olabilir diye düşünüyorum. O yüzden bir grupta onları çağrıştıracak şekilde elbise grubu.”

Gülay Erkal defiledeki elbiseleri birkaç ay gibi kısa bir sürede yoğun bir çalışma ile tamamladığını belirterek sözlerini tamamladı.

Defile sırasında Meme Kanseri ile 10 kadının mücadelelerini anlatan “10 Amazon Yüksek Doz Yaşam” adlı kitabın tanıtımı da yapıldı.

Profesyonel ve amatör mankenler sırası ile 22 elbiseyi Bodrum’un gün batımı renklerinin eşliğinde izleyenlerin beğenisine sundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.