Bodrum Gündem

ÖZGÜR PLAJ 13 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ AÇILIYOR…

ÖZGÜR PLAJ 13 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ AÇILIYOR…
12.08.2015
0
A+
A-

buy azithromycin özgür-plaj-bitezde-açılıyor-111Bodrum Belediyesi, Bodrum Sağlık Vakfı, Genç Liderler Ve Girişimciler Derneği(JCI) Bodrum Şubesi, Türkiye’ye örnek olacak “ÖZGÜR PLAJ” adı altında Engelsiz Plaj Projesini Bodrum’a Kazandırdılar.

buy albuterol Indocin no prescription Bodrum Gündem Haber

Engelli bireylerin, sosyal yaşama katılmalarını ve her bireyin yararlandığı çevresel imkanlardan  yararlanmalarını sağlayacak bu proje, Türkiye’ye de örnek olacak şekilde Bodrum’da hayata geçiyor.

Bitez sahilindeki kumsal ve park alanı, uzun ve titiz uğraşların sonunda engellilerin yararlanacağı bir kafe ve plaj olacak şekilde projelendirildi. Bodrum Belediyesi’ne ait alan, belediye izni ile Bodrum Sağlık Vakfı’nın kullanımına tahsis edildi.

JCI’ın 100.Kuruluş yılına yakışır bir proje üretmeye karar veren Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Bodrum Şubesi üyeleri bu proje için geniş destek vererek Bodrum Sağlık Vakfı’nın proje ortağı oldular.  JCI BodrumŞubesi Başkanı Tansel Göçmen’in önderliğinde tüm dernek üyeleri özverili çalışmalarıyla projede görev aldılar. Tüm üyeleri ile adeta nöbetleşerek çalışmaları yerinde takip eden JCI BODRUM yarattığı fonlarla kafe ve plaj bölümünün tadilatını gerçekleştirerek tüm sürecin kaynak yaratma ve uygulama işlerinin takipçisi oldu.

Bodrum Belediyesi, sahil düzenleme ve tadilat işlerinde ilgili birimlerini harekete geçirerek işgücü ve ekipman temini ile projeye destek olurken, fiziksel engelli bireylerin denizle buluşmasını sağlayacak kumsalda yer alan yürüyüş platformu , özel şezlonglar ve sahil şezlonglarını temin etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Biçer önderliğinde Bodrum Sağlık Vakfı birimleri, sağladıkları maddi-manevi destekler ve sarfedilen emekler ile bu büyük ve ulvi projeyi de başarıyla topluma kazandırdılar. Açılmasını takip eden süreçte tesisin işletilmesi ve amacına uygun olarak kullanılması ile takibi konusunda bilgi ve tecrübeleriyle projenin sorumluluğunu üstlendiler.

Yerel Yönetim ve sivil toplum kuruluşlarının imece usulü dayanışması ve toplum yararına ortak amaç ilkesiyle ortaya çıkan bu örnek proje, eşitliğin ve özgürlüğün her bireyin hakkı olduğunu bir kez daha topluma hatırlatacaktır.

Bodrum Sağlık Vakfı, Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Bodrum Şubesi, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve onlarca gönüllünün birlikte çalışmaları ile ortaya çıkan ‘ÖZGÜR PLAJ’  13  Ağustos Perşembe günü Bitez sahilde hizmete açılacak.

Saat 19:00’da, “Necati & Saykolar” konseri ile gerçekleşecek olan açılışa Bodrumlular ile birlikte Bodrum’da tatilini geçirenler de davet ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.