Bodrum Gündem

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ SİYASİLERİ SAĞDUYULU OLMAYA DAVET ETTİ…

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ SİYASİLERİ SAĞDUYULU OLMAYA DAVET ETTİ…
13.08.2015
0
A+
A-

muğla-BÜYÜKŞEHİR-BELEDİYE-MECLİSİMuğla Büyükşehir Belediye Meclisi son dönemde artış gösteren terör olayları ile ilgili olarak ortak bir deklarasyon yayınlayarak; özellikle siyasi liderlerin ayrıştırıcı, ötekileştirici açıklamalardan kaçınmaları, toplumu birleştiren barışçı açıklamalar yapmaları bu süreçte toplumsal sağduyu açısından yararlı olacağını vurguladı.

Bodrum Gündem Haber purchase Viagra online Levitra online

CHP Meclis Grubu adına Şakir Özdemir, AK Parti Meclis Grubu adına Gültekin Akça ve MHP Meclis Grubu adına Kazım Özkan tarafından imzalanan ve ortak görüşlerin yer aldığı Muğla Büyükşehir Belediye Meclisini terör olayları ile ilgili kamuoyu açıklamasının başında şu ifadelere yer veriliyor; “Ülkemizde son günlerde yaşanan ve her gün artarak devam eden terör eylemlerinde askerlerimize, polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza hain saldırılar düzenlenmekte. Türkiye bir kaosun içine çekilmeye çalışılmaktadır. Sınırlarımızda yaşanan hareketlilik, İŞID ve PKK terör örgütlerinin uzantılarının ülkemiz içinde gerçekleştirdiği hain saldırılarda askerlerimiz, polislerimiz ve sivil vatandaşlarımızda can kaybına uğramaktadırlar.”

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinin terör olayları ile ilgili kamuoyu açıklamasının devamında ise şu değerlendirme yapılıyor; “Terör olaylarında şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlarımızı minnet ve saygıyla anıyoruz. Allah’tan Rahmet diliyoruz. Ayrıca terör olaylarında yaralanan asker, polis ve sivil vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Günümüzde artarak yaşanan terör olaylarının bir an önce bitmesi, ülkemizin barış ve huzur dolu günlere bir an önce dönmesi için bütün siyasilere, sivil toplum kuruluşlarına, her kesime ayrı ayrı görev ve sorumluluk düşmektedir.” OrderNoRxx.com

Açıklamanın sonunda ise özellikle siyasi liderlerin ayrıştırıcı, ötekileştirici açıklamalardan kaçınmaları, toplumu birleştiren barışçı açıklamalar yapmaları bu süreçte toplumsal sağduyu açısından yararlı olacağını vurgulanıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.