Bodrum Gündem

OYUN BİTTİ (GAME OVER) ERKEN SEÇİM HAYIRLI OLSUN…

OYUN BİTTİ (GAME OVER) ERKEN SEÇİM HAYIRLI OLSUN…
13.08.2015
0
A+
A-

davutoğlu-kılıçdaroğlu--görüştü-sonuç-erken-seçimKOALİSYON İLE İLGİLİ YAKLAŞIK BİR BUÇUK SAATLİK GÖRÜŞMESİ SONUNDA BEKLENEN AÇIKLAMA YAPILDI…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Davutoğlu, bazı konulardaki derin görüş ayrılıklarımız nedeni ile CHP’ye belli bir süreli bir reform hükümeti önerdiklerini açıkladı. Kılıçdaroğlu ise uzun dönemli koalisyon hükümeti istediğini belirtti. Davutoğlu, “Sonucunda geldiğimiz husus şudur; Bu diyalogların karşılık anlayış içinde sürdürülmesi, ancak şu anda bir hükümet ortaklığı gerçekleştirecek zeminin olmadığı yönünde bir kanaat hasıl olmuştur” dedi.

Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun koalisyon ile ilgili yaklaşık bir buçuk saatlik görüşmesi sonunda beklenen açıklama yapıldı.

Erken Seçimin yüksek ihtimal olduğunu belirten Davutoğlu şu açıklamaları yaptı; “8 Haziran’dan sonra bizim için öncü kural meşruiyettir. Onun dışına çıkmayız. O günden bugüne açık yüreklilikle, bütün çabalarımız meşruiyet içinde yürümüştür. Kılıçdaroğlu ile yaptığımız görüşmede, ortak bir zeminin var olup olmadığını tayin olmak üzere, istikşafi görüşmeleri başlatma kararı aldık.Bahçeli bu zeminin olmadığını ifade ettiler. Zaten HDP eş başkanlarıyla görüşme mahiyetimizi biliyorsunuz. Herhangi bir hükümet ortaklığının mümkün olmadığı aşikardı. Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibine, üslup kurallarına riayetleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. bu medeni bir ilişkidir. Derin tartışmalar yaşanmıştır, ama hep karşı taraflar birbirlerinin görüşlerini not etmişlerdir.” purchase Furosemide buy Plavix online

Retin-A online BORSA ÇÖKTÜ, DOLAR 2.82’Yİ GÖRDÜ…

Görüşmenin başladığı saatlerde, BIST 100 endeksi, ilk seans kapanışına göre 300  puan düşerken, dünkü kapanışa göre ise 1.400 puan ve yüzde 2.5 değer kaybetti. Dolar ise saat 16.10 itibariyle 2.82’yi görürken, dolara paralel olarak Euro da 3.10 liranın üzerine çıkarak 3.13 liraya yükseldi. Borsa’daki kayıplar da yüzde 1.74’ü buldu ve endeks 76 bin 816 düzeyine kadar düştü.

AKP kaynaklarından edinilen bilgiye göre Başbakan Ahmet Davutoğlu bir açıklamanın ardından, CHP’ye müzakereler için teşekkür edecek ve AK Parti’nin yarın MHP ile bir görüşme arayışına girebileceği bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.