Bodrum Gündem

AK PARTİ 14. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR…

AK PARTİ 14. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR…
14.08.2015
0
A+
A-

AK-PARTİ-İL-BAŞKANI-İHSAN-KÜRECİ-bodrum-gundem-1Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 14. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, partilerinin kurulduğu günden bugüne kendisini millete adadığını, kadrolarıyla ülkede bugünlere kadar hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imza atmayı başardığını bildirdi. 14 Ağustos 2001’de kurulan partinin demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olduğunu belirtti.

Bodrum Gündem Haber buy Aciclovir online

14 Ağustos 2001’de kurulan Ak Partinin kurucu genel başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin siyasi yelpazedeki yerini muhafazakâr demokratlık olarak tanımladı. Kurucuları ve partinin önde gelen isimlerinden bir bölümü, eski Fazilet Partisi’ne yakın ya da Fazilet Partisi kadrosundan isimlerden oluşuyor. Bu isimler, Fazilet Partisi kapatılınca partinin devam niteliğine sahip olduğu kabul edilen Saadet Partisi’ne katılmadı.

Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Binali Yıldırım ve Bülent Arınç partinin önde gelen isimleri arasında yer aldı. Bünyesinde, Millî Selamet Partisi-Refah Partisi-Fazilet Partisi (Millî görüş), Anavatan Partisi (Turgut Özal’a yakın isimler), ve Adalet Partisi-Doğru Yol Partisi (merkez sağ) kökenli isimleri barındırıyor.

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci partisinin 14. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, AK Parti’nin, bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatının değerlerini yükselttiğine işaret eden Küreci, şunları kaydetti:

Muscle Relaxant buy cytotec “AK Parti, kurulduğu günden bugüne millet tarafından sahiplenilmiş bir partidir. Bu ülkenin her bölgesinde karşılık bulmuş adeta milletin aynası olmuştur. Hizmet yolunda karşılaştığı her engeli milletimizin desteğiyle aşmış ve bu yoldan hiç geri kalmamıştır. Kendisini milletine adayan kadroların adresi olmuştur. Ak parti bugün ilk günkü heyecanı ile yine hizmet yolundadır. Ülkemizin sağlıktan eğitime, ekonomiden ulaştırmaya her alanda hak ettiği yere gelebilmesi için mücadelesine devam etmektedir. Ak Parti milletimizin desteği ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun önderliği ile hizmet yolunda yolculuğuna devam edecektir.”

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci yazılı olarak yaptığı açıklamanın sonunda, kurucu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na partimizin kuruluşundan bugününe kadar emek veren her bir teşkilat mensuplarına teşekkür ederek “Millet olarak yaşadığımız zor günlerin bir an önce son bulmasını Rabbimden niyaz ediyor, Aziz şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum. Partimizin 14. Kuruluş yıldönümü ülkemize, milletimize, bölgemize hayırlı olsun.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.