Bodrum Gündem

ANNE KARNINDAKİ BEBEK DAHA NET GÖRÜLECEK…

ANNE KARNINDAKİ BEBEK DAHA NET GÖRÜLECEK…
14.08.2015
0
A+
A-
Şermin-Güvençer-Çağlar-ÇiftçiBodrum’da sağlık sektöründe 15 yıldan bu yana hizmet veren Op. Dr. Şermin Güvençer ve Op. Dr. Çağlar Çiftçi tarafından Ocak ayında kurulan Güvençer ve Çiftçi Kadın Sağlığı Tıp Merkezi, SGK ile anlaşmalı olarak hasta kabul etmeye devam ediyor.
How to treat erectile dysfunctiГ®n Cytotec online Bodrum Gündem Haber
Kadın sağlığı ve doğum konusunda tüm tetkik, teşhis ve tedavilerin yapıldığı tıp merkezinde, bölgede bir ilk olma özelliği taşıyan, son teknoloji ürünü 5D yüksek çözünürlükteki ultrason cihazı da hizmete girdi.
5D Ultrason ile anne karnındaki bebeklerin ense kalınlığı, kalp, beyin ve kemik ölçümleri yarı otomatik olarak yüksek çözünürlükte yapılıyor ve hata payı en aza indiriliyor. Böylece bu ölçümlerle sakatlık tanısı en doğru şekilde ve erken yapılabiliyor.
Op. Dr. Şermin Güvençer, gazetecilere yaptığı açıklamada cihazın Bodrum’da bir ilk olduğunu söyledi. Böyle yüksek teknoloji özellikleri taşıyan ve hastalık tanısı koymakta büyük bir kolaylık sağlayacak cihazı Bodrum’a kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduklarını anlatan Güvençer; “Almaktan da çok mutlu olduk. Çok keyifli bir makine. Kadın sağlığında kanser taramalarında son derece kaliteli ve gerçek görüntüye yakın görüntüler elde edebileceğimiz bir makine. Bu makineyle çok güzel hizmet vereceğimizi düşünüyoruz. O yüzden de bünyemize kazandırdık” dedi.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Çağlar Çiftçi de, yüksek teknolojiyle çalışmanın çok güzel bir şey olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti: ‘El işler alet övünür hesabı’. Çok büyük bir yatırım yaptık. İzmir’de bile 3 tane olan makine. Bölgemizde tek olma özelliği var. Nasıl eski televizyonlarla yeni HD televizyonları karşılaştırdığınızda görüntü ne kadar fark ediyorsa, bu cihazla da aynı şey. Cam gibi bir görüntü alacağız. Bize tanıda çok büyük kolaylık sağlayacak. Hastalarımızın da memnun olacağını düşünüyoruz” cheap Levitra
Cihazı ilk deneyenlerden biri olan 8 aylık hamile Zeynep Aşkın, cihazın özellikleri sayesinde anne karnındaki bebeği çok net olarak görmenin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, şunları söyledi: “Ben cihazı ilk kullananlardan oluyorum. İnşallah bebeğimde böyle şanslı olacak. Tüm hastalar için ve hekimlerimiz için hayırlı uğurlu olsun. Bebeğimizi doğmuş gibi yakından bire bir görmüş olduk. Çok keyifli bir şey oldu bizim için”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.