Bodrum Gündem

RÜZGARIN KIZI LENA ERDİL DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN YARIŞACAK…

16.08.2015
0
A+
A-

Untitled-1Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası Türkiye ayağı dünyaca ünlü Türk ve yabancı windsurfçülerin katılımıyla 17-22 Ağustos tarihleri arasında Alaçatı’da düzenlenecek.

Bodrum Gündem Haber Viagra online Canada treating acne Topamax online

Windsurf alanında dünya çapında büyük bir heyecanla takip edilen PWA Windsurf Dünya Kupası yarışlarının Türkiye ayağı olan Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, bu yıl 17-22 Ağustos tarihlerinde dünyanın dört bir yanından gelerek ‘Rüzgaraşkına’ yarışacak ünlü windsurfçüleri Alaçatı’da ağırlayacak.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un Rüzgarın Kızı lakaplı sporcusu Aylin Lena Erdil için ise PWA Windsurf Dünya Kupası yarışlarının başka bir önemi var. Erdil bu yarışlarda istediği dereceleri aldığı takdirde Dünya Kadınlar Windurf Şampiyonu unvanını alacak.

17-22 Ağustos tarihlerinde Alaçatı’da Erkeklerde 4., kadınlarda 2. Ayak slalom yarışları gerçekleştirilecek. 1 Mayıs’ta Kore’de başlayan PWA Windsurf Dünya Kupası slalom yarışları bu yıl Erkekler kategorisinde 6, Kadınlar kategorisinde 3 ayaktan oluşuyor. Kupanın Erkekler kategorisinde 4., Kadınlar kategorisinde ise 2. ayak slalom yarışları Alaçatı’da gerçekleştirilecek. 30 ülkeden gelen windsurfçüler kupanın Alaçatı ayağında 55.000 Euro’luk büyük ödül için mücadele edecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.