Bodrum Gündem

İSTANBUL’DAN GELEN ROTARYANLAR BODRUM’DA ENGELLİ ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU…

İSTANBUL’DAN GELEN ROTARYANLAR BODRUM’DA ENGELLİ ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU…
18.08.2015
0
A+
A-
dragos-rotary-sağlık-vakfı-öğrencilerine-yemek-verdiİ Colchicine online stanbul Dragos Rotary Dönem Başkanı Banu Sayın’ın ev sahipliğinde, Forever Club otelin sponsorluğunda, Bodrum Sağlık Vakfı öğrencileri ve velileri için bir yemek daveti düzenlendi.
Bodrum Gündem Haber buy Valtrex Cheap metoclopramide
İçmeler’deki bir otelde düzenlenen yemeğe, İstanbul Dragos Rotary Dönem Başkanı Banu Sayın, Bodrum Karia Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Öztabak, Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Aziz Başan, Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kaplan ile birlikte engelli bireyler ve aileleri katıldı.
Düzenlenen yemeğin ardından canlı müzik eşliğinde devam eden gecede öğrenciler ve aileleri gönüllerince eğlendi. Gecede ayrıca Bodrum Sağlık Vakfı için bağış da toplandı.
İstanbul Dragos Rotary Dönem Başkanı Banu Sayın, öğrencilerle tek tek ilgilenerek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ayrıca Bodrum Sağlık Vakfı adına Engin Kaplan, Banu Sayın’a ve otel sahibi Mert Sayın’a teşekkür plaketi takdim etti. Gecede Bodrum Karia Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Öztabak, Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Aziz Başan, dönem sloganı “Hizmetleriniz dünyaya armağan olsun” konulu birer konuşma yaptılar.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.