Bodrum Gündem

LASTİK BOT BATTI, UMUDA YOLCULUK HÜSRANLA BİTTİ!

18.08.2015
0
A+
A-
Ordering Cialis online BODRUMDAN-UMUDA-YOLCULUK-HÜSRANLA-BİTTİSabah saatlerinde yasa dışı yollardan Yunanistan Kos adasına geçmeye çalışan 52 kişinin bulunduğu bot, Karaada’nın kuzey feneri açıklarında battı. Colchicine online
Selçuk Şimşek/Bodrum Gündem Clonidine Online
Bölgeden geçen ve Bodrum limanına seyir eden teknelerin Sahil Güvenlik Komutanlığına haber vermesi üzerine ekipler bölgeye intikal etti. Olay yerine ulaşan ekipler botun battığını ve adanın Kuzey Feneri ucundaki kıyı şeridinde kayalıkların üzerinde iki ayrı göçmen grubu olduğunu tespit etti.
Sahil Güvenlik 1 nolu bot, Sahil Güvenlik 28 nolu SAGET bot ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede deniz şartlarının kötüleşmesi üzerine göçmenlerin olduğu bölgeye yanaşamadı. Sahil Güvenlik ekiplerinin Bodrum Dneiz Kurtarma Derneği ile irtibata geçmesi sonucu kurtarma ekipler bölgeye ulaştı.
Kaçak göçmenlerin bulunduğu noktanın kayalık olması nedeniyle tahliye çalışmaları hayli güç oldu. Sahil Güvenlik ekipleri, aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu göçmenleri, kurtarma botlarına alınarak tahliye etti.
Sahil Güvenlik ve deniz kurtarma derneği botları ile Bodrum limanına getirilen Suriyeli göçmenlerin işlemlerinin burada yapılacağı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.