Bodrum Gündem

SURİYELİ MÜLTECİLERİ TAŞIYAN TEKNE BATTI: 5 KİŞİ ÖLDÜ!

18.08.2015
0
A+
A-
Generic Paxil suriyeli kaçakları taşıyan tekne bodrumda battı 5 kişi öldü (2)Akyarlar açıklarında Yunanistan’ın İstanköy Adası’na geçmeye çalışan 29 kaçağın bulunduğu fiber tekne battı, olayda 5 kaçak öldü, 24 kaçak ise kurtarıldı.
Bodrum Gündem Haber
Alınan bilgiye göre, yasa dışı yollardan Yunanistan’ın Kos Adası’na geçmek için Bodrum’dan yola çıkan Suriye uyruklu kaçakların bulunduğu fiber tekne, Akyarlar açıklarında henüz belirlenemeyen bir nedenle battı.
Bölgede devriye görevi yapan Sahil Güvenlik ekipleri, su yüzeyinde çok sayıda insan olduğunu fark etmesi üzerine bölgeye gitti. Olay yerine çok sayıda Sahil Güvenlik, Bodrum Deniz Kurtarma Derneği ile 112 sağlık ekibi sevk edildi. Çalışmalara Bodrum Deniz Kurtarma Derneğine bağlı iki dalgıç da destek verdi.
Ekipler, aralarında çocukların da bulunduğu 21 mülteciyi denizden alarak Turgutreis Sahil Güvenlik Karakoluna getirdi. Fiber teknenin altında kalan 1’i çocuk 3 kişi ise dalgıçlar tarafından son anda boğulmak üzereyken kurtarıldı.
Bodrum Milta Marina’ya getirilen kaçaklar ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olanlar ise battaniyelere sarılarak Sahil Güvenlik Komutanlığına götürüldü. Arama kurtarma çalışmalarını sürdüren ekipler, denizden 3’ü kadın ikisi erkek toplam 5 mültecinin cesedini çıkardı.
Cesetler Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

order Combivent online buy Indocin online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.