Bodrum Gündem

İŞYERİNİ KURŞUNLAYAN İKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI…

İŞYERİNİ KURŞUNLAYAN İKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI…
21.08.2015
0
A+
A-

treat impotence

yalıkavak-işyerine-silahlı-saldırıYalıkavak’ta bir iş yerini kurşunladıkları iddiasıyla aranan ve polis ekiplerinin takibi ve dur ihtarına rağmen durmayan şüpheliler, polisin Torba Mahallesinde düzenlediği operasyon sonucunda yakalandı.
order Cytotec Bodrum Gündem Haber fluconazole without prescription
Bodrum’da yaşanan olayda polis ekipleri hareketli dakikalar yaşadı. İddiaya göre, önceki gün bir iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili aranan iki kişi, sivil polis ekiplerinin takibine alındı. Olayda kullanıldığı iddia edilen otomobili ve içerisindeki iki kişiyi tespit eden ekipler, şahısları Yalıkavak Mahallesinde tespit etti.
Şahısların takipten çıkması ve hızla uzaklaşması üzerine Yalıkavak Polis Merkezinde görevli polis ekipleri ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ve karakol motorize ekipleri hareket geçti. Şahısların Yalıkavak üzerinden Torba istikametine ilerlediği ihbarını alan ekipler, Torba Mahallesinde yol üzerine tedbir aldı.
Otomobil polis ekiplerince durdurularak içerisindeki iki kişi gözaltına alındı. Şahıslar sorgulanmak üzere polis merkezine getirildi. Olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü öğrenildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.