Bodrum Gündem

BODRUM’UN AÇIK HAVA REKLAM ALANLARI 750 BİN LİRAYA KİRALANDI…

BODRUM’UN AÇIK HAVA REKLAM ALANLARI 750 BİN LİRAYA KİRALANDI…
22.08.2015
0
A+
A-

biboard-ihaleye-çıktı-2BİR ŞİRKETİN KATILDIĞI VE 6 MAHALLEYİ KAPSAYAN REKLAM ALANLARI İHALESİ, 19 AYLIĞINA 750 BİN LİRA + KDV İLE SONUÇLANDI…

buy Proscar Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi sınırları içerisinde yer alan ve 6 mahalleyi kapsayan “Açık Hava Reklam Alanları” buy Nolvadex ihaleyle 19 aylığına kiralandı. Bodrum otogarının Muğla Büyükşehir Belediyesine geçmesinin ardından, geliri azalan Bodrum Belediyesi Gıda AŞ.’nin bünyesine Temmuz ayında yapılan meclis toplantısının ardından yapılan görüşmelerde, belediye sınırları içinde yer alan Açık Hava Reklam Alanlarının, 5393 sayılı belediye kanunun 18 ve 75/d maddesi uyarınca, Bodrum Belediyesi Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ne oy çokluğuyla tahsis edilmesi kararı alındı.
Reklam alanlarının devredilmesinin ardından süresi dolan 6 mahalledeki Açık Hava Reklam Alanlarının ihalesi yenilendi. Bodrum Belediyesi Gıda A.Ş. tarafından 9 şirkete davetiye gönderildi. 90 raket, 170 billboard, 15 mega light ve 25 durak raketten oluşan Açık Hava Reklam Alanlarının ihalesine sadece Anamur Uğu Özel Eğitim Tic. Ltd. Şti. katıldı.
biboard-ihaleye-çıktı-1Bodrum Belediye Gıda AŞ. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, ihale öncesinde Kent habere yaptığı açıklamada, ihalenin geçtiğimiz ay yapılan meclis toplantısında görüşüldüğünü söyledi. 9 şirkete davet mektubu gönderdiklerini anlatan Yıldızhan: Strattera without prescription “Bodrum Belediyesi’nin 3 Temmuz tarihli meclis toplantısında alınan karar gereğince, bazı mahallelerimizde süresi bitmiş olan açık hava reklam alanlarının kiraya verilmesi konusu Bodrum Beldiyesi’nin malı olan Belediye A.Ş.’ye devredilmiştir. Bizde bununla ilgili gerekli çalışmaları yaptık. Bu kiralama süreci 19 aylıktır. 26.03.2017 tarihine kadar yaklaşık 19 aylık bir süreçtir. Bunun sebebi de şu bu tarihte Bodrum merkezin de ihale süreci biteceği için bu tarihten itibaren bütün Bodrum Yarımadası daha sonra kiraya verilecektir” dedi.
6 mahallenin Açık Hava Reklam Alanlarının süresinin bittiğine işaret eden Yıldızhan, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bitez, Gümüşlük, Yalıkavak, Gündoğan, Göltürkbükü ve Mumcular olmak üzere 6 mahallemizde süresi biten yerleri, açık hava reklam alanlarını kiraya vereceğiz. Açık arttırma usulü ihale yapılacak. Bu açık hava reklamları deyince bilboard, raket, mega light ve durak raket ismi altındaki ürünleri kapsıyor. Biz 9 firmaya davetiye yolladık. Bu firmalar yerel ve ulusal bazdaki bu işi yapan firmalardır”
Yıldızhan, ihalenin çıkış bedelinin 600 bin lira + KDV olduğunu anımsatarak, bu satışın açık arttırmayla yapılacağına değindi.
İhale saatinin gelmesinin ardından ihaleye sadece Anamur Uğu Özel Eğitim Ticaret Limited Şirketi yetkilileri katıldı. Açık arttırma yapacak başka şirketin olmaması üzerine, Hüseyin Yıldızhan ve şirket yetkilileri bu ihalenin 600 bin lira artı KDV kalmaması gerektiği konusunda mutabakata varması üzerine, ihale şirket yetkilisinin verdiği 750 bin lira artı KDV’Lik teklifle kapatıldı.
biboard-ihaleye-çıktıHüseyin Yıldızhan ve şirket yetkilileri daha sonra el sıkışarak toplu fotoğraf çektirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.