Bodrum Gündem

GÜÇLÜKLE SÖNDÜRÜLDÜ!

GÜÇLÜKLE SÖNDÜRÜLDÜ!
22.08.2015
0
A+
A-
milasta-yangınHAVADAN VE KARADAN MÜDAHALEYE RAĞMEN GÜÇLÜKLE SÖNDÜRÜLDÜ!
Milas’ta makilik ve tarım arazisinde çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan etkili müdahaleye rağmen güçlükle söndürüldü.
pattern baldness treatment order Paxil online Bodrum Gündem Haber cheap albuterol
Alınan bilgiye göre, Milas-Bodrum karayolu Meşelik mevkinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle makilik alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, yakınlarda bulunan tarım arazilerine sıçradı.
Vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye Milas Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı 2 uçak iki helikopter, çok sayıda orman işçisi ile 17 arazöz ve çevre ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangını kontrol almak için yoğun mücadele sarf etti.
Bazı vatandaşların traktör ve tankerleriyle de destek verdiği yangın, yaklaşık iki saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Yangın sırasında tarım arazileri içerisinde bulunan bazı ev ve iş yerleri ekipler ve vatandaşların müdahalesiyle yanmaktan son anda kurtarıldı.
Yangının, bölgede bulunan bazı tarihi kalıntılara zarar vermemesi için ekipler havadan ve karadan yoğun uğraş gösterdi. Güçlükle kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 10 hektarlık makilik ve tarım arazisinin zarar gördüğü öğrenildi.
Jandarma ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.
milasta-yangın-1
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.