Bodrum Gündem

FAS ASILLI TURİSTLER İLE ESNAFIN İNDİRİM KAVGASI…

FAS ASILLI TURİSTLER İLE ESNAFIN İNDİRİM KAVGASI…
23.08.2015
0
A+
A-
esnaftan-turiste-indirim-dayağıPazarlık esnasında anlaşmazlık yaşanması üzerine esnaflar Fas asıllı Fransız turistleri kovalayarak sopa ve taşlarla dövdü.
Bodrum Gündem Haber Xenical pills
İddiaya göre olay, 2’si kadın 5 kişi olan turist grubu Çarşı Mahallesinde bir konfeksiyon mağazasına girdi. Burada t-shirt fiyatı soran turistler fiyatı yüksek bulunca indirim istediler. Turistlerin iddiası göre indirim istemeleri üzerine esnaf kendilerine küfür etti. İlk tartışmanın ardından mağazada görevli esnafa turistlerden biri ben boksörüm deyip yumruk atarak mağazadan kaçtılar.
Duruma sinirlinen esnaflar marinaya doğru giden turistlerin peşinden gittiler. Marina girişinde iki grup karşılaştı ve turistlerin iddiasına göre, bir anda sopa ve taşlarla tartıştıkları esnafları karşılarında buldular. Çevrede bulunan esnaflarında belirttiğine göre yaklaşık 10 kişi turistleri kovalayarak marina girişinde turistleri yakaladılar. Özellikle bir erkek turisti taş ve sopalarla döven esnaflar araya marinanın güvenliklerinin girmesiyle turistleri dövmeyi bıraktılar.
Kavga sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi gelirken, yaralı turist uzun süre yerde yattı. Kaburgalarından ve bacağından darbe aldığını söyleyen yaralı turiste olay yerine gelen motorize 112 ekibi ilk müdahaleyi yaptı. Görgü tanıklarının ve çevredeki diğer esnafların ifadesi üzerine az ileride bekleyen saldırgan esnaf grubu da polis ekiplerince yakalandı. Bölgeden gecen sivil jandarma minibüsüne bindirilen şüpheliler Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, yaralı turistin arkadaşları da polis ekipleriyle birlikte ilçe emniyet müdürlüğüne gitti.
esnaftan-turiste-indirim-dayağı-2Basın mensuplarına olayı anlatan genç turist kadın ise, buy Plavix “Bir mağazaya girdik. Arakadaşım t-shirt almak istedi ve çok pahalı bir fiyat söylediler. Daha ucuz bir fiyat söyleyebilirsin dedik ama söyleyemeyiz deyip küfürlü bir şekilde karşılık verdiler. 10 kişi bizi takip eden saldırdılar” Retin-A without prescription dedi.
Olay sonrası her iki grupta Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, emniyet yetkilileri kavgayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.