Bodrum Gündem

GÜLHAN ve GÜNERİ GÜNAYDIN’IN MUTLU GÜNÜ…

GÜLHAN ve GÜNERİ GÜNAYDIN’IN MUTLU GÜNÜ…
23.08.2015
0
A+
A-
güneri-gülhan-günaydının-evlatları-olduBodrum Belediye Meclis üyesi ve Bodrum’un tanınan ve sevilen işadamlarından Güneri Günaydın ve eşi Gülhan Yılmaz Günaydın’ın ismini Efe Güneri Günaydın koydukları bir bebekleri oldu.
Bodrum Gündem Haber
Önceki gün Acıbadem Hastanesi’nde gerçekleşen doğumda Efe Güneri Günaydın normal süreden bir ay erken doğarken herhangi bir sağlık problemi bulunmuyor. Anne Gülhan Yılmaz Günaydın uzun yıllardır ‘Efe Güneri Günaydın’ı beklediğini belirterek, Asacol without prescription “Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Bir oğlum oldu. Anne olmak çok farklı bir duygu. 15 sene sonra, çok bekledim tabi Efe Güneri’yi. 15 sene sonra anne oldum ama. Erken Geldi ama Efe, erken gelmesi de çok güzel oldu ama” diyerek gözyaşlarını tutamadı.
Plan B online TOPLUMA ve ÜLKEMİZE HAYIRLI EVLAT OLSUN…
Güneri Günaydın’da bir kızı ve bir oğlu olduğunu belirterek; “Bu benim üçüncü çocuğum. Daha önceden bir kızım ve bir oğlum var ama biz daha önce büyüklerimizden hep duyardık 10 tanede çocuğun olsa çocukların sevgisi aynı oluyor ve ben bugün bunu hissettim. Tabi biz gençken çocuk sahibi olduğumuz için ilk iki çocuğumun kızım ve oğlumun, Atakan ve Ayşegül’ün nasıl büyüdüklerinin farkında değildim çalışmaktan. Ama şimdi orta yaşta Efe Güneri’ye sahip olmak bana ayrıca bir mutluluk verdi. Önemli olan benim her zaman söylediğim bir felsefem var; her bir dünyaya gelen bir insanın bir bebeğin özel olduğunu düşünüyorum kim olursa olsun ama herkes dünyaya geldiği zaman aynı şartlarda dünyaya geliyor. Çocuklarını yetiştirmek ile ailelerin mükellef olması lazım. Doğru şekilde çocuklarımızı yetiştirip, topluma, yaşadığı şehre, vatanına, ülkesine hayırlı bir evlat yetiştirmek için, bunun uğraşını vermemiz lazım. Bizde kendi çocuklarımızı Türk toplumuna hayırlı olmaları için yetiştirerek onun mücadelesini vereceğiz” dedi.
Gülhan Yılmaz Günaydın Efe Güneri Günaydın evlatlarının göbek adının ise Mehmet olduğunu söyleyerek Mehmet Kocadon’a teşekkür ettiler.
Bizde Bodrum Gündem Gazetesi olarak Günaydın çiftine hayırlı olmasını dilerken güzel ve yalnız ülkemizin yarınlarını omuzlayacak olan Efe Güneri Günaydın’ın ülkemize ve insanlığa faydalı bir insan olmasını diliyoruz.

Lasix no prescription

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.