Bodrum Gündem

PİS KOKULAR RAHATSIZ EDİYOR…

PİS KOKULAR RAHATSIZ EDİYOR…
23.08.2015
0
A+
A-
Cialis super active no prescription cheap Lasix şimdide-pakistanlılar-bodrumu-işgal-etti-(1)Bodrum pazar yerinden yatıp kalkan kaçaklar, artık pazar esnafına ve Bodrum’daki birçok vatandaşa rahatsızlık vermeye başladı.
Bodrum Gündem Haber
Her Salı ve Cuma Bodrum’da kurulan pazara gelen vatandaşlar, pazar yerinden pis kokuların yükseldiğini ifade ederek yetkililerden yardım istedi. Yurt dışına geçmek için Bodrum’u geçiş noktası olarak kullanan ve Bodrum’daki bazı park bahçe ve tarlalarda yaşayan kaçaklar, burada yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor.
Bazı kaçaklar ise Bodrum otobüs terminali üst kısmında bulunan pazar yerinde kalıyor. Ancak bu durum hem pazarcıları hemde Bodrum’daki birçok vatandaşı mağdur ediyor. Vatandaşların ve pazar esnafının iddiasına göre, mülteciler pazar yerinden yatıp kalkıp buraya da tuvaletlerini yapıyor.
şimdide pakistanlılar bodrumu işgal etti (3) generic Lithium Belediye ekipleri belli aralıklarla bölgede temizlik çalışması yapsa da, bu yeterli olmuyor. Bodrum pazarına alışveriş için gelen Ersen Kontaş isimli vatandaş, bu duruma artık bir çözüm bulunması gerektiğini söyledi. Yetkililerden yardım isteyen Kontaş; “Bu pazardan aldıklarımızı nasıl eve götüreceğiz de çocuklarımıza yedireceğiz. Ben buradan pazar yapmıyorum. Muğla Valisine ve Bodrum’daki yetkililere sesleniyorum. Bu pazar yeri için daha temiz nasıl olacaksa Çarşamba veya Perşembe günü sabahtan buranın yıkanması veya temizlenmesi gerekiyor. Herkes buradan bir şeyler alıp evine götürüyor. Toplum sağlığına zararı olan bir yer şuan burası. Bunlar neden oluyor? Suriyeli arkadaşlar burada kalıyorlar. Tuvaletlerini de buraya yapıyorlar. Yattıkları yerde burası. Burası resmen foseptik kokuyor. Buradan aldıklarımızı da götürüp yiyeceğiz. İnsanlar da alışveriş yapıyor” dedi.
Bazı pazarcılar ise tezgahlarını kurmak için sabah geldiklerinde mültecilerin bölgeyi mesken tuttuklarını belirterek, her pazar günü aynı şeyi yaşadıklarını artık bu durumdan rahatsız olduklarını ifade ettiler.
Öte yandan pazar devam ettiği sırada bazı mültecilerin de bölgede günlük yaşamlarına devam ettikleri gözlendi.
bodrum-pazarı-pis-kokuyor-1
Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    Otogar üstü pazar yerinden geliyorum. Orada gönüllü yaşanan sefalet var. Pis kokular, pislik var. Çirkinlik diz boyu. Hastalık var. Alışverişe gelen insanların rahatsız olmaları, edilmeleri var.
    En önemlisi orada hastalık var. Epidemi ye dönüşmesi güçlü olasılık, güçlü kuşku!…
    Buraya gelmiş turistlerden bir kaçı ülkelerine hasta dönerse,
    O turizmi bu olguyu yaşatanlar ve neden olmalarını sürdürenler kafalarına çalsın. !
    Zaten binmişiz bir alamete söylediklerimle yolcu oluruz kıyamete!!!!