Bodrum Gündem

BODRUM LİSESİ 90 MEZUNLARI TRAFODA BULUŞTU…

29.08.2015
0
A+
A-

bodrum lisesi 90 mezunları biraraya geldiBODRUM LİSESİ 1990 YILI MEZUNLARI TRAFO’DA BİR ARAYA GELEREK ANILARINI TAZELEDİ…

Fatih Bozoğlu/Bodurm Gündem

Bodrum Lisesi Bodrum’un efsane Müdürü Hüseyin Turgut Karabağlı tarafından 1972 yılında kuruldu. Bodrum Orta Okulu ile birlikte ikili eğitim yaparak Bodrum Lisesi adıyla eğitime başlayan ve genel liselerin Anadolu liselerine dönüştürülmesi kapsamında 2010-2011 öğretim yılından itibaren Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi adını alan Bodrum Lisesi adını aldı. Lakin eski mezunları okullarını hala ısrarla Bodrum Lisesi olarak anıyor.

Bodrum Lisesi 1990 yılı mezunları 25 yıl sonra Bodrum’un en güzel ve en seçkin mekanlarından birisi olan Trafo’da bir araya geldiler. Uzun yıllardır birbirini göremeyenler hasret giderip anılarını tazelerken, mutlu bir akşam yaşadılar. Dönemin Matematik Öğretmeni Mehmet Cenikli ve İngilizce öğretmeni Levent Erkut uzun bir süredir görüşemedikleri öğrencileri ile bol bol sohbet edip hasret giderdiler.

Bodrum Lisesi 90 mezunu, Kardiyoloji uzmanı olarak ün yapmış ve son yıllarda, kardiyovasküler hastalıklar için koruyucu tıp programlarına yoğunlaşan, elliden fazla bilimsel yayını olan Prof.Dr. İstemihan Tengiz’inde aralarında bulunduğu şu an iş yaşamını sürdüren yaklaşık 30 kişi Bodrum Lisesi 90 mezunları yemeğine katıldı.

methotrexate online bodrum lisesi 90 mezunları biraraya geldi (112)Dönemin Matematik Öğretmeni Mehmet Cenikli “Bunlar bizim 90 mezunları. Bizim eski emektarlar.” diyerek birlikte olmaktan duyduğu mutluluğunu dile getirirken, Profesör İstemihan Tengiz ve İnşaat Mühendisi Alper Cenk Cengiz’i göstererek “Yaramaz değil de afacan demek daha doğru. Pırlanta gibiydiler. Zaten bir öğrenci ne kadar yaramaz ise o kadar da zekidir ve başarılıdır.” dedi.

Profesör İstemihan Tengiz duygularını şöyle dile getirdi; Order Retin-A “Ben sınıfın en afacanı değildim. Hocamız daha afacandı. Şaka bir tarafa mezuniyetimizin yirmi beşinci yılı. Arkadaşlarımız ile beraber olmaktan çok mutluyum.”

Dönemin seçilmiş sınıf başkanı İncinur Mumcuoğlu ise duygularını şöyle dile getirdi; “Gerçekten insanın hayattaki en büyük kazanımı dostları. Biz dostlarımız ile birlikteyiz şu an ve nice yıllar diliyoruz. Bu akşam hocalarımız ile birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz.

90 Mezunlarının yemeğine katılan İngilizce Öğretmeni Levent Erkut Bodrum Lisesinin ilk mezunlarından olduğunu ve numarasının da 18 olduğunu ifade ederek şöyle konuştu; Indocin no prescription “Bodrum Lisesi gibi çok özel bir lisede öğretmenlik yapmış olmaktan dolayı çok gururluyum. Afacan dediğimiz çok değerli öğrencilerim ile bir aradayız. Aynı zamanda Mehmet Cenikli benim de öğretmenimdi. Burada iki öğretmen jenerasyonu ve öğrencileri bir arada mutlu bir gece yaşıyoruz.”

İnşaat Mühendisi Alper Cenk Cengiz, Prof.İstemihan Tengiz ile birlikte böyle bir gün organize ettiklerini söyleyerek şöyle konuştu; “Çok güzel bir gece olduğunu düşünüyoruz. Hep beraber eski günlerimizi yad edeceğiz.”

Bodrum Lisesi 90 mezunları gecenin geç saatlerine kadar hep birlikte okul günleri anılarını tazeleyerek gece boyu hem sohbet ettiler, hem de eğlendiler.

bodrum lisesi 90 mezunları biraraya geldi (111)Bodrum lisesi 1990 Mezunları yemeğine katılanlar ve okul numaraları;

Mehmet Cenikli Matematik öğretmeni

Levent Erkut İngilizce Öğretmeni

220-İncinur Mumcuoğlu,

65-Fatma(Seval) Karaman (Yalçın)

260-Ayla Bandırma Bedir

21-Sadife Oktay Emir

70-Cüneyt Kocakaya

54-Damla Tonguç

45-Aylin Ziylan Albayrak

1500-Habibe Ağan Kıvılcım

177-Murat Konday

21-Çağdaş Şaşmaz

1600-M.Emin Sıkılı

268-Mensure Damar (Durmuş)

1581-Serden Damar

38-Nurtemiz Erbeyli

1317-Aziz Ocak

38-Esra Karakaşoğlu Karaman

211-Sibel Altunkaya

1492-Engin Koca

77-Ahmet Yükselen

78-İstemihan tengiz

308-Alper cenk Cengiz

301-Asuman Nefise Çakır

1505-Ali Gönen

302-Halime Arıcı Turan

Yorumlar

  1. Cevat CANGIR dedi ki:

    ”Böyle olur 90’ların buluşması.”Çok mutlu oldum.Buluşmalarınızı gelenekselleştirmeniz dileğiyle…

  2. Cevat CANGIR dedi ki:

    Yorumu yayınladığınız için teşekkürler…