Bodrum Gündem

PLAJ ENGELLİLER İÇİN, AMA?…

PLAJ ENGELLİLER İÇİN, AMA?…
31.08.2015
0
A+
A-
Muscle Relaxant Furosemide online Untitled-1Bodrum sahillerinde kendilerine uygun plaj bulamayan bazı vatandaşların, ücretsiz sezlonglardan faydalanmak ve denize girmek için, “özgür Plajı” tercih etmesi ortaya düşündürücü manzaralar çıkardı.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum Belediyesi ile Bodrum Sağlık Vakfı ve JCİ gibi bazı sivil topluum kuruluşlarının el birliği ile tamamlanıp törenle hizmete açılan engelli vatandaşlara özel özgür plajda kaydedilen görüntüler bu kadar da olmaz dedirtti.
Daha birkaç hafta önce Bitez Koyunda hizmete giren ve halka açık olan engelli plajında sezloglanları dolduran sağlıklı vatandaşlar, deniz ve güneşin tadını çıkardılar. Bazı vatandaşlar, normal sezlonglarda yer kalmayınca engellilerin kullanması için hazır tutulan özel şezlonglara oturmaya başladılar. Durumu fark eden plaj sorumluları vatandaşları uyararak başka yere oturmalarını söyledi. Bunun üzerine bir vatandaşın verdiği cevap ise hayli ilginçti: “Başka oturacak yer yok”.
Sezlongları bir süre işgal eden vatandaş, yetkililerin uyarsının ardından daha sonra normal bir şezlongta kendisine yer buldu. Ancak denizde bir süre vakit geçirmek ve farklı bir ortamda sosyalleşmek adına plaja gelen tekerlekli sandalyeli bir vatandaşın karşılaştığı durum daha da ilginçti.
Tekerlekli sandalyeden özel şezlonga alınan engelli vatandaşı denize buluşturmak için kullanılan rampa doluydu. Sağlıklı çocuk ve yetişkinlerin doldurduğu rampada geçecek yer olmayınca engelli birey kıyıdan denize girip çıkmak zorunda kaldı.
Sağlıklı vatandaşların bu duyarsızlığı Kent Haber kamerasınca kayıt edilirken, yaşananlar normalmiş gibi denizde eğlenenler umarız biraz daha duyarlı olurlar.

Plavix buy online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.