Bodrum Gündem

BODRUM PAZARYERİ BOŞALTILDI…

05.09.2015
0
A+
A-
Buy Fluoxetine cheap Fluoxetine UZUN BİR SÜREDİR PAZARYERİ’NDE YAŞAYAN 180 KAÇAK İZMİR’E GÖNDERİLDİ… Cheap metoclopramide
Bodrum Gündem Haber
Uzunca bir süredir Bodrum’un çeşitli noktalarında, özellikle pazaryeri ile park ve bahçelerde yaşayan Pakistan ve Afganistan uyruklu 180 kaçak göçmen, polis ve zabıta ekiplerince toplanarak, minibüslerle İzmir’e gönderildi.
Ülkelerindeki zor yaşam koşulları nedeniyle Türkiye’ye gelen ve uzunca bir süredir Bodrum sokaklarında da çok sık görülen Afganistan, Pakistan, Myanmar gibi çeşitli ülkelerin vatandaşı kaçak göçmenlerin ilçe dışındaki çeşitli kamplara gönderilmesi için çalışma başlatıldı.
bodrum pazaryerinde yaşayan kaçaklar boşaltıldı (2)Özellikle Bodrum pazaryeri ve etrafında yatıp kalkan, gündelik işlerde çalışan ve fırsat bulunca yasadışı yollardan Yunanistan’a geçen mülteciler ile ilgili sorunlar dikkat çekici hale gelmişti.
Pakistan ve Afganistan uyruklu 180 kaçağın İzmir’e sevk edilmesi için Bodrum Kaymakamlığı tarafından başlatılan çalışma kapsamında, Polis ve zabıta ekipleri, Bodrum Belediye Meydanı ile Neyzen Tevfik Caddesi, Paşatarlası sahili, Bodrum otogarı ve pazaryeri yakınlarında kötü şartlarda yaşamlarını sürdüren 180 kaçağı, Bodrum pazar yeri altındaki otoparkta topladı.
Kaçaklar daha sonra Bodrum Kaymakamlığının çeşitli kurumlarla iletişime geçerek tahsis ettiği minibüslerle İzmir’e gönderildi.
Bazı kaçakların Bodrum’dan ayrılmak istememesi de dikkat çekerken, İzmir’e gönderilen kaçaklar arasında çok sayıda çocuğun olduğu da gözlendi.
Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    Bodrum pazar yeri boşaltılmadı. Suriyelilerin dışındakiler kapıdan kovuldu ama pencereden geri geliverip yerlerini aldılar. Merak eden görsün. Ben gördüm1…