Bodrum Gündem

CİNAYETE KURBAN GİDEN GENÇ KAPTAN, TURUTREİS’TE TOPRAĞA VERİLDİ…

05.09.2015
0
A+
A-
Faruk-Denktaş-Turgutreiste-toprağa-verildiCİNAYETE KURBAN GİDEN GENÇ KAPTAN, TURUTREİS’TE TOPRAĞA VERİLİRKEN, KATİL ZANLISI Y.K. DA TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ…
buy Cialis online Bodrum Gündem Haber
Bodrum’da geçtiğimiz gün sabaha karşı Belediye Meydanında meydana gelen bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Faruk Denktaş Turgutreis’te toprağa verilirken, polis ekiplerince yakalanan katil zanlısı ise çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
Önceki gün sabah saatlerinde Bodrum Belediye Meydanındaki Adliye cami arkasında, Faruk Denktaş ile Y.K. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Y.K., Faruk Denktaş’ı göğüs altı bölgesinden ekmek bıçağıyla bıçakladı.
Aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan ve kan kaybeden Denktaş, yere yığıldı. Denktaş, ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti. Olayın ardından bölgeden kaçtığı iddia eden katil zanlısı Y.K., ekiplerin çalışmasıyla çok geçmeden yakalandı. Y.K. emniyetteki ifade işlemlerinin ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
Buy cheap Lasix Faruk Denktaş Turgutreis'te toprağa verildi (3) esomeprazole online GENÇ KAPTANIN YAKINLARI GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİLER…
Cinayete kurban giden genç tekne kaptanı Faruk Denktaş için Turgutreis Akçaalan Mahallesi’nde önceki gün ikindi namazına müteakiben cenaze töreni düzenlendi. Törene Denktaş’ın ailesi başta olmak üzere, gencin yakın arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.
Aile üyelerinin güçlükle ayakta durabildiği cenaze töreninde, Denktaş’ın yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi. Denktaş’ın cenazesi ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Akçaalan mezarlığında toprağa verildi.
Faruk Denktaş Turgutreis'te toprağa verildi (5)“SON YAZDIĞI ŞİİR DUYGULANDIRDI”
Genç yaşta hayata veda eden Faruk Denktaş’ın son yazdığı şiir ise yakınlarını ağlattı. Denktaş duygu dolu dizlerinde şu cümleleri yazmış:
“Şimdi bir gece daha öylece sabah olacak, binlerce yıldız altında uyurken ben, seni düşünürken ben, seni unutmuşken hemde… Şimdi bir gece daha öylece sabah olacak, mırıldanırken dalgalar, ay kaybolmuşken, dizlerim sancıyorken. Şimdi bir gece daha öylece sabah olacak, öylece işte hiçbirşey yokken…”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.