Bodrum Gündem

O BEBEĞİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN ORGANİZATÖRLER TUTUKLANDI…

05.09.2015
0
A+
A-
DÜNYAYI AYAĞA KALDIRAN FACİANIN 4 SORUMLUSU TUTUKLANDI!
Bodrum’da, yasadışı yollardan yurtdışına çıkmaya çalıştıkları sırada kaçakları taşıyan tekne ve botun batması sonucu 12 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili gözaltına alınan Suriye uyruklu biri kaptan 4 kişi, çıkartıldıkları mahkemece “Göçmen kaçakçılığı yapmak” ve “Bilinçli taksirle ölümüne sebebiyet vermek” suçlarından tutuklandı.
Akyarlar Mahallesi Bağla mevkinde, yasa dışı yollardan Yunanistan’ın Kos Adasına geçmeye çalıştıkları sırada batan bot ve teknedeki 12 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlatmış, olayı organize ettiği iddia edilen Suriye uyruklu 4 kişiyi ilçe merkezinde yakalamıştı.
diflucan without prescription bodrumda-insan-kaçakçısı-organizatörler-tutuklandı-7KOM Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Bodrum Adliyesine sevk edilen Muhammad Al Huseyn, Hasan Saleh, Halit Şaban ve Mustafa Khalil, çıkartıldıkları mahkemece “Göçmen kaçakçılığı yapmak” ve “Bilinçli taksirle ölümüne sebebiyet vermek” suçlarından tutuklandı.
Suriye uyruklu organizatörler, hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından cezaevine gönderildi. Öte yandan olayın ardından kaybolan diğer 2 kişinin bulunabilmesi için Sahil Güvenlik botları ile Marmaris Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıç timi, bölgede arama çalışmalarına bugün de devam etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.