Bodrum Gündem

“UNUTURSAK, KALBİMİZ KURUSUN” EYLEMİ İKİ YILDIR DEVAM EDİYOR

“UNUTURSAK, KALBİMİZ KURUSUN” EYLEMİ İKİ YILDIR DEVAM EDİYOR
05.09.2015
0
A+
A-
unutursak-kalbimiz-kurusun-sessiz-direnişi-2-yıldan-bu-yana-devam-ediyor-1GEZİ DİRENİŞİNDE HAYATINI KAYBEDENLERİ “UNUTURSAK, KALBİMİZ KURUSUN” İLKESİ İLE HİÇ BIKMADAN, SABIRLA, İKİ YILDAN BU YANA BODRUM BELEDİYE MEYDANINDA ANMAYA DEVAM EDİYORLAR… delivery Viagra Gold
Bodrum Gündem Haber
“Parklar Bizim Bodrum Platformu” üyeleri, Gezi Parkı olayları sırasında hayatlarını kaybedenleri  Natrexone without a prescription “UNUTURSAK, KALBİMİZ KURUSUN” ilkesi ile bıkmadan usanmadan sabırla ikinci yıldan bu yana sessiz bir şekilde yaptıkları eylemlerine devam ediyor. “Parklar Bizim Bodrum Platformu” üyeleri, Gezi Direnişi eylemleri sırasında hayatını kaybeden, Berkin Elvan, Abdullah Cömert, Ethem Sarısülük, Mehmet Ayvalıtaş, Ali İsmail Korkmaz, Medeni Yıldırım, Ahmet Atakan, Hasan Ferit Gedik ve Mehmet İstif için adalet istediklerini dile getirdiler.
Az sayıda “Parklar Bizim Bodrum Platformu” üyesi tarafından gerçekleştilen sessiz eylem sırasında, yoldan geçen bazı yerli ve yabancı vatandaşlar da “Parklar Bizim Bodrum Platformu” eylemcilerine destek verdi.”Parklar Bizim Bodrum Platformu” üyelerinden Egemen Öztüregen, Gezi eylemlerinde hayatını kaybeden arkadaşları için eylemlerine devam ettiklerini söyleyerek; “Bugün “Unutursak kalbimiz kurusun” eylemimizin ikinci yılı. Gezi direnişinde öldürülen, katledilen kardeşlerimizi anıyoruz. Onları unutmadığımızı gösteriyoruz. Bir kaçının mahkemeleri hala açılmadı, soruşturmaları sürüyor. Soruşturmaların bitirilmesine izin verilmiyor. Kimisinin katili hak ettiği cezayı almadı, Etem yoldaşımızın katili daha iki gün önce serbest bırakıldı. Hakkında müebbet hapis istemiyle dava açılmıştı, bunu çok komik bir yıla indirdiler, en sonunda da beraat ettirdiler. Katiller aramızda hala dolaşıyor. Bunun önüne geçemiyoruz. Kimisinin de davası bile hala açılmadı. Adı sanı bile duyulmuyor. Ama biz yılmayacağız. Hepsinin hak ettiği cezaları almalarını sağlayacağız” dedi.
Saat 12.00’de başlayan sessiz direniş eylemi 13.00’te olaysız bir şekilde sonlandırıldı.

cheap Phenergan

Diğer taraftan, eylem sırasında çevrede çok sayıda polisin de görev aldığı gözlendi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.