Bodrum Gündem

BODRUMSPOR 3 PUANI, 3 GOLLE ALDI…

06.09.2015
0
A+
A-
zarabelediyespor_bodrumspor (3) Aciclovir creme Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki ilk deplasman maçında Sivas’ta Zara Belediyespor ile karşılaştı.
Mehmet Can Meral/ Indocin no prescription Bodrum Gündem Haber
Zara Ahmet Başyurt Stadyumunda saat 15:30’da başlayan karşılaşmayı izleyenler arasında, Zara Kaymakamı Fehmi Likoğlu, Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala, her iki takımın yöneticileri, Zara Belediyesporlu taraftarlar ve Bodrum’dan gelen Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa üyeleri vardı.
İlk 45 dakika başlarken Zara’da hafif şekilde dolu yağışı yaşanırken, maça iyi başlayan takım ev sahibi Zara Belediyespor oldu. İlk 25 dakikada Zara Belediyespor B.B. Bodrumspor kalesinde bulduğu atakları gole çeviremedi. Dakikalar 36’yı gösterdiğinde Onur Algül’ün kullandığı köşe vuruşunda topa en son vuran Ramazan Öztabak B.B. Bodrumspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikalarında her iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince ilk 45 dakika B.B. Bodrumspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci 45 dakikaya her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarıyla çıktı. İlk yarıya göre daha hızlı ve karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada, B.B. Bodrumspor yaptığı
ataklarla ikinci gol için bir çok pozisyona girdi. B.B. Bodrumsporlu Mümin Aysever üst üste kaleciyle üçüncü kez karşı karşıya kaldı ve dakika 79’da B.B. Bodrumspor’u
2-0 öne geçirdi. Zara Belediyespor’un santrasından sonra topu kapan B.B. Bodrumspor dakika 81’de yine Mümin Aysever’in golü ile skoru 3-0 taşıdı. Kalan dakikalarda
B.B. Bodrumspor’un ataklarının dönüşünde kontra ataklara çıkan Zara Belediyespor gol bulamayınca karşılaşma B.B. Bodrumspor’un 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Maçtan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan B.B. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, 2386 kilometre yol kat ederek Sivas’a gelen Bodrumsporlu taraftarlara teşekkür ederek, “Bu galibiyetimiz onlara armağan olsun” dedi. B.B. Bodrumspor teknik direktörü Cem Cambaz’da aynı şekilde taraftarlara teşekkür ederek kendilerini Çarşamba günü Bodrum İlçe Stadı’nda Bergama Belediyespor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında da yine kendilerini desteklemelerini istedi.
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ilk deplasmanından 3 puan alan B.B. Bodrumspor puanını 4’e çıkardı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.