Bodrum Gündem

BOĞULARAK YAŞAMINI KAYBETTİ…

07.09.2015
0
A+
A-
albuterol price
43-yaşındaki-Zeki-Eraslan-2 - KopyaORTAKENT-YAHŞİ SAHİLİNDE 43 YAŞINDAKİ İŞÇİ SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ DENİZDE BOĞULARAK YAŞAMINI YİTİRDİ…
Bodrum Gündem Haber
Bodrum’da faaliyet gösteren bir şirkette taşeron işçi olarak çalışan Zeki Eraslan , hafta sonu arkadaşları ile birlikte serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.
Ortakent-Yahşi sahilinde denize giren 43 yaşındaki Zeki Eraslan’ın denizde hareketsiz kaldığını fark eden arkadaşları, Eraslan’ı hemen kıyıya çıkardı. O sırada bölgede bulunan ve tatil için Bodrum’a gelen bir doktor tarafından ilk müdahalesi yapılan Zeki Eraslan’a kalp masajı yapıldı. Olay yerine gelen 112 acil servis personelinin olay yerinde yaptığı müdahalede yetersiz kaldı ve talihsiz işçi kurtarılamadı. Bütün müdehalelere karşın kurtarılamayan ve şok içinde olanları izleyen Eraslan’ın mesai arkadaşları ise şok yaşadı.
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin güvenlik şeridine aldığı bölgede, Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Eraslan’ın cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

lowest prices for Plavix

Xenical order

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.