Bodrum Gündem

BODRUM ESNAFINDAN ÖRNEK TAVIR…

BODRUM ESNAFINDAN ÖRNEK TAVIR…
08.09.2015
0
A+
A-
bodrumlu-esnaf-bir-günlük-yas-ilan-etti-kepenk-kapattı-2Terör örgütü PKK tarafından Dağlıca’da kurulan pusu sonucu, 16 askerimizi şehit verdiğimiz hain saldırı tüm ülkeyi yasa boğarken, yaşanan menfur olaya Bodrum esnafı da eğlence mekanlarını açmayarak tepki gösteriyor. Bodrum’da meyhaneler sokağı olarak bilinen sokakta hizmet veren esnaflar, üzücü olay nedeniyle yas ilan ederken bir günlük kepenk kapatma kararı aldı.
Hamdi Yörür/Bodrum Gündem
Sokağın ortasına üzerinde “Vatan evlatlarımız kalleşçe kanlı pusularda şehit düşerken, bizler burada eğlenemeyiz eğlendiremeyiz. Yas nedeniyle kapalıyız. Büyük Türk Milleti’nin başı sağolsun!” yazılı bir pankart asıldı. Ayrıca kepenklere “KAPALIYIZ” yazısı asılırken, sokağın da Türk Bayraklarıyla donatıldığı gözlendi.
bodrumlu-esnaf-bir-günlük-yas-ilan-etti-kepenk-kapattı-1Bölge esnafından Murat Kurutaş hain saldırı ile ilgili üzüntüsünü dile getirerek, sokak esnafı olarak aldıkları kararla ilgili şunları söyledi; “Öncelikle Türk Milleti’nin başı sağolsun. Biz Tekilacılar Sokağı esnafı olarak kepenk kapatma kararı aldık. Bu karara bütün esnafımız da uyuyor. Bu dönemde fazla demeç vermenin anlamı yok. Ateş düştüğü yeri yakıyor”
Sokağın bir diğer esnafı Naci Günbey; doxycycline price Lithium online “Biz bu kanın durmasını istiyoruz. İnsanların ölmesini istemiyoruz. Bir çocuk 20 yaşına gelene kadar kolay yetişmiyor. Bir kör kahpe kurşuna gitmesi çok acı verici. Biz de eğlence sektörü esnafı olarak müziği kestik, kepenkleri kapattık ve bir günlük yas ilan ettik. Artık analar ağlamasın” şeklinde konuştu.Öte yandan Bodrum’da hizmet veren bazı eğlence mekanlarının da bir günlük faaliyetlerine ara verdiği, bazı tur teknelerinin de bugün tura çıkmadığı öğrenildi. Order Lamisil online bodrumlu-esnaf-bir-günlük-yas-ilan-etti-kepenk-kapattı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.