Bodrum Gündem

MUĞLA’YA ACI HABER TEZ GELDİ; “ŞEHİDİMİZ VAR”

08.09.2015
0
A+
A-
dağlıca-da-şehit-Adnan-ergen-fethiye (3)Genelkurmay Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Dağlıca’daki hain saldırıda kaybettiğimiz 16 şehitten birisi de Muğla Seydikemer ilçesinden.
Bodrum Gündem Haber
Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarının düzenlediği hain saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Adnan Ergen’in Seydikemer ilçesindeki ailesine acı haber verildi.

order Colchicine

Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Faruk Akıncı, sağlık ekipleri ile Eşen Mahallesi’ndeki şehidin baba ocağına gitti. Şehidin babası Mehmet ve annesi Hacer Ergen’e 25 yaşındaki oğullarının şehadet haberi, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Faruk Akıncı tarafından verildi.
dağlıca-da-şehit-Adnan-ergen-fethiye-(6)Haberin ardından şehit Ergen’in babaevinin balkonuna ve pencerelerine Türk bayrakları asıldı. Haberi duyan Fethiye ve Seydikemer ilçesi sakinleri, şehidin evinin önüne akın etti.
Ailesinin tek erkek çocuğu olan Adnan Ergen’in, geçen yıl sözleşmeli uzman çavuşluk yapmaya başladığı, 10 aydır Hakkari’de görev aldığı ve bekar olduğu öğrenildi.
Şehit Uzman Çavuşun sosyal medyadaki hesabında yaptığı son paylaşımlardan birinde bu hafta izne gelmeyi planladığını yazmış olması okuyanları üzüntüye boğdu.
Şehidin cenazesi 8 Eylül Salı günü (bugün) saat 15:30’da Dalaman Havalimanından alınarak konvoy halinde önce Fethiye, sonra Seydikemer ilçesine intikal edecek. Daha sonra Eşen Mahallesi’ndeki şehidin baba ocağına getirilecek olan şehidin cenazesi ikindi namasının ardından kılınacak olan cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

misoprostol buy buy esomeprazole

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.