Bodrum Gündem

BODRUM’DA BİLE TEHLİKELİ GERGİNLİK!

BODRUM’DA BİLE TEHLİKELİ GERGİNLİK!
09.09.2015
0
A+
A-
purchasing Plavix bodrumda-bile-hdp-binalarına-saldırı order Nolvadex Tüm yurtta teröre lanet yürüyüşleri devam ederken, yürüyüşler sırasında HDP binalarına saldırılarda gerçekleşiyor. Bodrum’da bile bir grup  gecenin ilerleyen saatlerinde HDP Bodrum ilçe binasına girmeye çalışan bir grubu emniyet güçleri engelledi. 
buy Aciclovir online Bodrum Gündem Haber
Bodrum’da gerçekleştirilen teröre lanet yürüyüşünde de grubun ilk olarak Bodrum Belediye Meydanı’ndan Emniyet Müdürlüğü’ne yürümek istediği, ancak yetkililerin buna izin vermediği öğrenildi. Emniyet yetkililerinin ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne yaklaşık 100 metre ileride bulunan HDP binasına olası bir provokasyon ile saldırı yaşanmaması nedeniyle yürüyüşe izin verilmediği öğrenilirken, gecenin ilerleyen saatlerinde HDP Bodrum ilçe binasına girmeye çalışan bir grup ekiplerce engellendi.
Saat 01:00 civarında HDP ilçe binasının bulunduğu bölgeye gelen grup ellerindeki taşlarla binanın camlarını kırarken, olay ekiplerin hızla müdahalesi ile sona erdi. Olası bir yeni saldırıya karşı bölgede önlemlerini arttıran ekipler HDP binası önünde 24 saat nöbet tutmaya devam ediyor.
CHP GENEL MERKEZİ GENELGE YAYINLADI…
Diğer taraftan CHP Genel Merkezi tarafından İl ve İlçe Başkanlıklarına gönderilen genelge yayınlanarak; CHP üyelerinin Provokasyonlara kapılmaması ve provokatör gösterilerden uzak durulması yönünde uyarı yapıldı. Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen’de CHP’nin kuruluşunun 92.Yılı nedeni ile yapılan çelenk koyma töreninde CHP’lilerin provokasyonlara kapılmaması yönünde partililerini uyardı. Başkan Seymen; “Şu anda her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Ülkeyi maalesef bu duruma getirenler, ülkeyi iç savaşa doğru sürüklenmesine sebep olanlar bilsinler ki; Türk halkı bu süreçten de barış, kardeşlik ve birlik içinde çıkacaktır. CHP Genel Başkanımızın örgütlere gönderdiği bildiride ifade edildiği gibi, provokasyonlara kapılmayacağız. Biz bu cumhuriyeti 1923’de birlikte kurduk. Bazıları bunu bozmaya çalışsa da biz bu oyuna alet olmayacağız.” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.