Bodrum Gündem

DİKKAT SGK’DAN SON ÇAĞRI…

DİKKAT SGK’DAN SON ÇAĞRI…
09.09.2015
0
A+
A-
buy Indocin online sgk-genel-sağlık-sigortası-yapılandırması-son-çağrıKamuoyunca Torba Kanun olarak bilinen 6552 Sayılı Kanunla yapılan düzenlemeler ile 5510 Sayılı Kanunun 60. Maddesi kapsamında, zorunlu genel sağlık sigortası prim borçlarının yapılandırılması hakkında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından son bir çağrı yapıldı.
Bodrum Gündem Haber order Nolvadex
Borçlarını yapılandıranların, ilk taksit ve peşin ödemelerini 30 Kasım gününe kadar yapmalarının gerektiği dikkat çeken açıklama hakkında konuşan Bodrum Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı Faruk Evci şunları söyledi:
“Genel sağlık sigortası yapılandırmaları, Bakanlar Kurulu, 31 Mart 2015 tarihi ile 6 ay uzatılmıştır. Bu süre zarfında vatandaşlarımızın gelir testi yaptırarak borçlarını netleştirmeleri gerekmektedir. Gelir testi yaptırma süresi de bu ayın sonu itibariyle bitmektedir. Vatandaşlarımızın bu borçları yapılandırma aşamasında mağdur olmamaları için bu gelir testini yaptırmaları gerekiyor. Şayet bu ayın sonuna kadar gelir testini yaptırmazlarsa borçları en yüksek seviyeden hesaplanacak olup mağduriyet meydana getirecektir. Bu basın açıklamasıyla vatandaşların mağduriyetinin önüne geçmek istedik. Yapılandırmamız da 30 Kasım 2015 günü bitmektedir. Vatandaşlarımızın en kısa süre içinde müdürlüğümüze müracaat ederek gelir testlerini ve yapılandırmalarını yapmaları gerekmektedir” purchase Furosemide
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.