Bodrum Gündem

GÖÇMENLERE UYGUNSUZ MALZEME SATAN ESNAF UYARILACAK VE CEZALANDIRILACAK…

GÖÇMENLERE UYGUNSUZ MALZEME SATAN ESNAF UYARILACAK VE CEZALANDIRILACAK…
09.09.2015
0
A+
A-

mahmut kocadon şehitler ve suriyeli açıklama (11)BODTO BAŞKANI MAHMUT KOCADON TERÖR ve SURİYELİ GÖÇMENLER İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU. GÖÇMENLERE UYGUNSUZ MALZEME SATAN ESNAF UYARILACAK VE CEZALANDIRILACAK…

buy Retin-A online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Son günlerde artış gösteren terör olayları, ardı ardına gelen şehit haberleri ile ilgili bir çok kurum ve kuruluş yöneticileri kınama mesajları yanında sağduyu mesajları da yayımlıyor. Bodrum iş dünyasının temsilcisi Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’da Türkiye gündemine dair değerlendirmelerde bulunurken, özellikle Bodrum eğlence sektörünün çok duyarlı olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu;

mahmut kocadon şehitler ve suriyeli açıklama (7)“Tabi Türkiye kan ağlarken, Bodrum eğlenemezdi. Ben bu duyarlılığı gösteren tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bazen yas tutmak lazım. Bu gün de o yası tutuyoruz. Umarım çok uzun olmaz, çok kötü haberler gelmez derken, yine polislerimiz şehit olmuş. Allah Rahmet eylesin. Ama artık bir an önce bitmesi lazım. Türkiye Cumhuriyeti böyle şeylere hiç alışık değil. Maalesef kötü gidiyor. İnşallah Suriye gibi olmayız. Görüyorsunuz Suriyelileri. Onların vatanının birliği, bütünlüğü bozuldu. Komşumuzda böyle kötü bir örnek varken, biz niye böyle şeyler yapıyoruz, anlayamıyorum. Herkesin doğru yolu bulacağını umuyorum. İnşallah böyle acılar bir daha yaşamayız.”

mahmut kocadon şehitler ve suriyeli açıklama (4)SURİYELİ GÖÇMENLER, BODRUM İÇİN HER GÜN BÜYÜYEN BİR SORUN…

Suriyeli göçmenler Türkiye’nin önemli bir sorunu. Bodrum içinde her gün büyüyen bir sorun olan Suriyeli göçmenler ve Alan bebeğin sahildeki cansız bedeninin fotoğrafı ile ilgili olarak şu görüşleri dile getirdi; “İçim cız dedi o fotoğrafı görünce. İnternetten baktım ona ve içim sızladı. Tüm dünyanın içi cız dedi o fotoğrafı görünce. Binlerce insan öldü kimse tepki vermedi. Demek ki o küçük bebek fotoğrafı çok şeyler ifade etti ve Avrupa’yı ayağa kaldırdı. Onların o katı kalpleri biraz olsun yumuşadı. Şimdi mültecileri kabul etmeye başladılar, ama inşallah bu akım daha da fazlalaşmaz. Çünkü Almanya’nın, Fransa’nın, İtalya’nın kabul etmesi, daha fazla mülteciyi çekecek. Önümüz kış, fırtına olacak. Yani bu insanlar karşı tarafa nasıl geçecekler. Gerçi bir transit geçiş bölgesi olduk. Ama bunlar Bodrum’a yakışmayan bir görüntü oluşturuyor. Biraz önce ülkemize yakışmayan haberleri konuştuk, buda Bodrum’a yakışmıyor. Bir an önce durması, durdurulması lazım. Nasıl olacak bilmiyorum, ama bunun nasıl olacağına Ankara karar verecek. Bodrum’u kötü etkiledi bu mülteciler.”

mahmut kocadon şehitler ve suriyeli açıklama (1)SURİYELİ GÖÇMENLER KAÇMAK ÜZERİNE ALIŞVERİŞ YAPIYOR…

Başkan Mahmut Kocadon, bazı esnafların, özellikle küçük pansiyonların ve otellerin Suriyeli göçmenlerin Bodrum’a ekonomik katkı sağladığı yönünde görüş bildirmeleri konusundaki sorumuza ise şu yanıtı verdi. order Clonidine “Öyle bir katkı olmasa daha iyi olacak gibi düşünüyorum. Tamam katkı yapıyorlar, alışveriş yapıyorlar, para harcıyorlar ama kaçmak üzerine bir alışveriş bu. İyi bir harcama değil. Bizler tatil yapmak üzere Bodrum’a gelen turistlerin harcama yapmalarını bekleriz. Suriyeliler’de turist olarak gelip harcama yapmalarını beklerdik, ama maalesef can yeleği, şişme bot alıyorlar. Onları da imitasyon alıyorlar. Çok kötü motorlar alıyorlar ve yolda patlıyor, çatlıyor, ölümlere sebebiyet veriyor. Keşke böyle harcamalar değil de, tatile gelip harcama yapabilselerdi.” generic Colchicine

mahmut kocadon şehitler ve suriyeli açıklama (3)BU SORUNLARIN ÜLKEMİZDEN ÇIKIP GİTMESİNİ DİLİYORUM…

Suriyeli göçmenlerin kaçmak için satın aldığı can yeleği ve benzeri ürünlerin Bodrum’da imal edildiği yönündeki sorumuza, kendilerine böyle bir bilgi gelmediğini ifade ederken, bu malzemelerin satışlarının engellenmesi konusunda Bodrum Ticaret Odası olarak bir yetki sahibi olmadıklarını söyledi. Kontrolünün Bodrum Belediyesi tarafından yapılarak uygunsuz malzeme satılan yerlere gerekli cezai işlemlerin yapılmasını istedi.

BODTO Başkanı Mahmut Kocadon geçtiğimiz günlerde Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Şoförler Odasının da olduğu bir toplantının yapıldığını ifade ederek bir karar alındığını ve bu uygunsuz malzemeler satan esnafların uyarılacağı ve cezalarının da kesileceğinin bilgisini verdi.

BODTO Başkanı Mahmut Kocadon son olarak hem terör olaylarının durmasını ve bu mülteci sorununun ülkemizden çıkıp gitmesini dilediğini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.