Bodrum Gündem

MUĞLA ŞEHİT EVLADINI SONSUZA UĞURLADI… (FOTO GALERİ)

09.09.2015
0
A+
A-
buy Phenergan dağlıca-da-şehit-Adnan-ergen-seydikerde toprağa verildi (23)Hakkari Dağlıca’daki hain saldırıda 16 silah arkadaşı ile birlikte şehit olan Seydikemerli 25 yaşındaki Sözleşmeli Piyade Er Adnan Ergen, onalarca kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.
Bodrum Gündem Haber Strattera Buy
Hakkari Dağlıca’daki hain saldırıda 16 silah arkadaşı ile birlikte şehit olan 25 yaşında şehit olan Adnan Ergen’in, Van’da yapılan askeri törenin ardından askeri uçakla memleketi Muğla’ya getirildi. Dalaman Hava Limanına gelen şehidin cenazesi uzun bir konvoy ile anncak saat 11:00 gibi toprağa verileceği Seydikemer’e ulaşabildi.

Valtrex no prescription

dağlıca-da-şehit-Adnan-ergen-seydikerde toprağa verildi (17)Cenaze törenine Muğla Valisi Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer, Hasan Kökten, Prof.Nurettin Demir, Akın Üstündağ Ömer Süha Aldan ve Mehmet Erdoğan, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve ilçe belediye başkanları, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, MHP İl Başkanı Mehmet korkmaz, AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci’nin de aralarında olduğu,  il protokolü ve binlerce vatandaş katıldı.
Şehidin cenazesi, binlerce araçlı konvoy eşliğinde Seydikemer İlçesi Eşen Mahallesi’ndeki evine getirildi.
Türk bayrağına sarılı tabut üzerinde gözyaşı döken şehidin ailesine başsağlığı dileyen Muğla Valisi Amir Çiçek ve bürokratlar, acılı aileyi teselli etmeye çalıştı.
Şehit Adnan Ergen’in naaşı, akşam namazına müteakip Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, Eşen Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.