Bodrum Gündem

KONACIK SANAYİ ESNAFI KEPENK KAPATTI…

11.09.2015
0
A+
A-
konacık-sanayi-esnafı-kepenk-kapattı-(8)Son dönemde artan terör olaylarına ve yurdumuzu yasa boğan şehit haberlerine bir tepki de Konacık Sanayi esnafından geldi. Sanayi esnafı bir günlük kepenk kapatma eylemi yaparken, Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez’de destek verdi. 
Bodrum Gündem Haber
Konacık Sanayi Sitesi girişinde ellerinde Türk bayrakları ile sabahın erken saatlerinde toplanan esnaf, gün boyunca işyerlerini kapalı tutacaklarını söyleyerek terör olaylarına tepkilerini gösterdiler. Sanayi Sitesi yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve işyeri sahiplerinin eylemine, Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez’de destek verdi.
Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, terör olaylarının artışına tepkisini dile getirip, şehitlerimize de Rahmet dileyerek; “Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak, son günlerde güvenlik güçlerimize karşı ülkemizde artan terör saldırıları sonucu şehit düşen askerlerimiz, polislerimiz ve kamu görevlilerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Büyük Türkiye Cumhuriyetinin bekası ve demokratik devlet yapısına, yüce milletimizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yönelik yapılan her türlü eylem ve terörün şiddetle karşısında olduğumuzu belirtiyor, milletimizi derin acı ve üzüntüye boğan terörün bitirilmesi için alınacak her türlü somut tedbiri destekliyoruz. Bu bağlamda Güneydoğu’da meydana gelen bu saldırılarda şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz ve kahraman Türk polisinin aziz hatıralarına saygı göstermek adına Oda Başkanlığı olarak yapmış olduğumuz 3 günlük yas ile üyelerimizin işletmelerinde müzik yayınlarını 3 gün süreyle Cytotec no prescription durdurmalarını istemiştik ve bu isteğimiz Bodrum Esnafı tarafından saygıyla karşılanarak uygulanmıştı. Bu çağrımıza uyan tüm işletme sahibi esnafıma şükranlarımı sunuyorum. Bugün de burada yine aynı milli duygularla Konacık Sanayi Sitesi esnafının göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü tüm esnaf arkadaşlarımı kutlar, saygılarımı sunarım” dedi.
Daha sonra konuşan Konacık Sanayi Sitesi yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin ise “Yaşanan acı ve kanlı terörö eylemlerini şiddetle kınıyor, bir daha yaşanmamasını diliyoruz” dedi. Şahin, hiçbir gücün ülkemizi bölemeyeceğini belirtti.
Konuşmaların ardından, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Son olarak Sariye-Saffet Çebi Cami İmamı tarafından okunan sure ve dualarla eylem sona erdi.
İşyerlerine terörü lanetleyen pankartlar asan sanayi esnafı, sanayi sitesini Türk Bayrakları ile donattılar. Esnaf sanayiye gelen müşterileri de geri çevirdi.

metoclopramide without prescription

order methotrexate

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.