Bodrum Gündem

MUĞLA TERÖRE KARŞI EFELENDİ…

MUĞLA TERÖRE KARŞI EFELENDİ…
14.09.2015
0
A+
A-
muğla-teröre-karşı-efelendi-1Muğla’da Efe ve Zeybek Kıyafetleri giyen bir grup genç, son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto için yürüyüş yaptı.
generic Lithium Bodrum Gündem Haber fluconazole without prescription
Muğla kent merkezindeki Kız Meslek Lisesi önünde toplanan, efe ve zeybek kıyafeti giymiş gençler, ellerinde taşıdıkları Türk bayrağı ve üzerinde, “Burası Muğla, burası Ege, kadını da erkeği de Efe” yazılı pankart taşıyarak kent merkezinde yürüyüş yaptılar.
Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtı önünde gençler adına açıklama yapan Refik Baykara; “Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarına karşı biz de Muğla’da yaşayan efeler ve zeybekler olarak sessiz kalamazdık. Protesto yürüyüşünü ve açıklama yapma zorunluluğu hasıl olmuştur. Gözlerime bak ey gafil. İyi bak, çok iyi bak. Anlarda belki toparlarsın kendini. Biz efeyiz efe, yaşantıda ve ruhta can veririz efeliğe, para, pul, mal, mülk için kızanlarımızı satmayız, sattırmayız. İcap ederse ateşin ortasına korkusuzca yürür, sonunda ölüm dahi olsa, yarenlerimizin hakkını savunuruz, vatanımızı hainlere böldürmeyiz.” dedi.
muğla-teröre-karşı-efelendiRefik Baykara sözlerini şöyle tamamladı: Topamax 100 mg “7’den 70’e vatanımız uğruna ateşten gömlek diker, kefenimizi giyer, cepheden cepheye koşar, şehadet şerbeti içer, lakin zerre gözümüzü kırpmayız. Efeliğin Ruhu mertlikten, vatanperverlikten, adil olmaktan, affetmeyi bilmekten, onurlu yaşamaktan; elindeki meziyetle, memleketine ve halkına faydalı işler yapabilmekten geçer. Efelik töresine, efelik ruhuna biat eden herkes, efedir. Burası Muğla, burası Ege, kadını da, erkeği de Efe. Bugün burada olmamızın sebebi, aynı acıları paylaşan sessiz çoğunluğun sesi olmak için buradayız. Yurtta haince yapılan saldırılar sonucunda, şehit olan, asker ve polislerimiz için Muğla halkının duyduğu üzüntü ve keder, tarifsizdir. Muğla halkı olarak yapılan bu hain terör saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Gazilerimize acil şifalar, Şehit olmuş asker ve polislerimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı dileriz”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.