Bodrum Gündem

BODRUM TİCARET ODASINDAN ÇAĞRI; TERÖRE HAYIR, KARDEŞLİĞE EVET…

BODRUM TİCARET ODASINDAN ÇAĞRI; TERÖRE HAYIR, KARDEŞLİĞE EVET…
15.09.2015
0
A+
A-

 

brand Viagra STK, SENDİKA VE MESLEK ÖRGÜTLERİNDEN OLUŞAN TOPLUMUN FARKLI KESİMLERİNİ TEMSİL EDEN 14 KURULUŞ, ‘TERÖRE HAYIR, KARDEŞLİĞE EVET’BULUŞMASINA ÇAĞIRDI…

 toob-rifat-hisarcıklıoğluBodrum Gündem Haber

STK, sendika ve meslek örgütlerinden oluşan toplumun farklı kesimlerini temsil eden 14 kuruluş, herkesi 17 Eylül Perşembe günü Ankara Sıhhiye Meydanı’nda teröre karşı buluşmaya çağırdı. Ortak çağrıyı seslendiren TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Terörü lanetleyen ve kardeşliğimize sahip çıkan bütün sivil topluma ve vatandaşlarımıza buradan çağrı yapıyoruz. ‘Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet’ diyoruz. Tüm halkımızı bu büyük buluşmaya davet ediyoruz” order Clonidine dedi.​

TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen teröre karşı birlik mesajı vermeyi ve büyük buluşmaya çağırmayı amaçlayan basın toplantısına; HAK-İŞ, MEMUR-SEN, MÜSİAD, T. KAMU-SEN, TBB   (BAROLAR BİRLİĞİ), TEMAD, TESK, TİSK, TOBB, TÜRK-İŞ, TÜRKONFED, TÜRMOB, TÜSİAD ve TZOB katıldı.

Ortak açıklamayı okuyan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklı konuşmasında özetle şu ifadelere yer verdi; “Ortak paydamız, demokrasi, hukukun üstünlüğü ve insan hayatına saygıdır. Demokrasi; hak ve özgürlük demektir, ama aynı zamanda da sorumluluk demektir. Sorumluluk almadan, hak ve özgürlük olmaz. İşte bu sorumluluk duygusuyla harekete geçiyoruz. İrademizi ortaya koyuyor ve ortak hassasiyetlerimizi paylaşan tüm vatandaşlarımızla buluşmak istiyoruz. Bu kapsamda, 17 Eylül Perşembe günü Türkiye’nin dört bir tarafından gelip Ankara’da toplanma kararı aldık. Her görüş ve düşünceden, toplumun tüm kesimlerini temsil eden kuruluşlar olarak; 17 Eylül Perşembe günü saat 16.30’da bütün Türkiye’yi Ankara Sıhhiye Meydanında buluşmaya davet ediyoruz. Teröre HAYIR, Kardeşliğe EVET diyoruz. Tüm halkımızı bu büyük buluşmaya davet ediyoruz.”

STK, sendika ve meslek örgütlerinden oluşan toplumun farklı kesimlerini temsil eden 14 kuruluş tarafından düzenlenen Teröre HAYIR, Kardeşliğe EVET eylemine gidemeyenler ise tüm yurtta eş zamanlı olarak bu eyleme katkı koyması bekleniyor.

Bodrum Ticaret Odası’da bu kapsamda yapılacak eyleme destek verdiğini ifade ederek yazılı bir açıklama yaptı. BODTO tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Ülkece son günlerde yaşadığımız üzücü olaylar hepimizi derinden etkilemektedir. Vatandaşlarımızın can güvenliği ve ülkemizde huzurun temini ise en büyük önceliğimizdir. Bizim en büyük gücümüz, kardeşliğimizdir. Bu düşünceden hareketle, Ülkemizde her kesimi temsil eden sendika, meslek örgütleri ile sivil toplum kuruluşlarının ortak çağrısı ile 17 Eylül 2015 Perşembe günü saat 16.00’da Ankara Sıhhiye Meydanında Teröre HAY cheap Proscar IR, Kardeşliğe EVET demek için toplanıyoruz. Sizleri de bu günde bizle birlikte yürümeye davet ediyoruz.” deniliyor.

BODTO yazılı açıklamasında Ankara’da yapılacak bu büyük yürüyüşe katılamayanlara da “Katılamayan milyonları da ülkemizin her karışını al bayrağımızla donatmaya çağırıyoruz. Bayrağınızı Alın Siz De Katılın!” çağrısını yaptı.

terore_hayir-afiş_bodrumgundem

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.