Bodrum Gündem

FACİA: 4’Ü ÇOCUK 22 MÜLTECİ BOĞULDU…

15.09.2015
0
A+
A-
facia-4-çocuk-22-kişi-boğularak-öldü-(1)Mültecileri yasadışı yollarla Datça’dan Kos’a götüren tekne battı, ilk belirlemelere göre 4’ü çocuk 22 kişi hayatını kaybetti.
Selçuk Şimşek/Bodrum Gündem how to buy Plavix
Sabahın erken saatlerinde meydana gelen olay, Datça’nın Körmen Mevkisi ile Yunanistan’ın İstanköy (Kos) Adası arasındaki uluslararası sularda meydana geldi. Şuana kadar yapılan tespitlere göre 233 mültecinin bindirildiği, Arıcıoğlu adlı 15 metrelik günübirlik ahşap tur teknesi, sabah 06:00 sularında aşırı yük nedeniyle yan yatarak alabora oldu. Olayı haber alan çok sayıda sahil güvenlik ekipleri hemen bölgeye hareket etti.
Olay yerine ulaşan çok sayıdaki sahil güvenlik botu ve Bodrum Deniz Arama Kurtarma Derneğine ait kurtarma ve dalış ekiplerinin denizde yaşanan can pazarına müdahale ederek 211 kişiyi denizden sağ olarak kurtardı. Yapılan çalışmalarda 4’ü çocuk 22 kişinin ise cansız bedenine ulaşıldı.
Kurtarılan mülteciler sahil güvenlik 101 botuna bindirilerek Bodrum Limanına getirilirken, bulunan cesetler ise önce Bodrum Marinaya buradan da Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kurtarılan mültecilerin arasında da çok sayıda çocuk ve kadının olduğu bildiriliyor.
Olayla ilgili aram-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Nolvadex online

Viagra online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.