Bodrum Gündem

26 – 27 EYLÜL’DE YAPILACAK 1.KARAOVA BAĞBOZUMU İÇİN BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ

17.09.2015
0
A+
A-

Untitled-1Bodrum Belediyesi, Bodrum Kent Konseyi, Karaova- Der ortaklığı ve Milas Belediyesi,  Milas Kent Konseyi’nin katkıları ile önümüzdeki hafta ilki gerçekleştirilecek olan 1. Karaova Bağbozumu Buluşması bilgilendirmesi amacıyla Trafo Hakan Aykan Kültür Merkezinde basın toplantısı düzenlendi.

Sildenafil online purchase Lithium Cheap Aciclovir Bodrum Gündem Haber

26-27 Eylül 2015 tarihinde Bodrum Mumcular’da gerçekleştirecek Olan   1. Karaova Bağbozumu Buluşması ve bu etkinlik mahiyetinde 19 Eylül’de düzenleyecek panelle ilgili Trafo Hakan Aykan Kültür Merkezindeki kahvaltıda bir araya gelen Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu ve Karaova Der Başkanı Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Ali Öztürk basın mensuplarına faaliyetle ilgili bilgilendirmede bulundular.

26-27 Eylül tarihlerinde Mumcular’da yapılacak olan Bağ Bozumu buluşmasının Karaova havzasında yer alan 14’ü Bodrum, 8’i Milas’tan toplan 22 köyde var olan değerlerin ortaya çıkarılmasının amaçlandığına dikkat çekildi.  Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu, aylardır ön çalışması yapılan etkinliği son derece önemsediklerini kaydetti. Topçuoğlu ayrıca 19 Eylül’de İsis Otel’de yapılacak olan Turizmde Yeni Yönelişler, Agro Turizm ve Bodrum Gerçeği konulu panelde Bodrum’da 12 ay turizm yapılabilmesi adına alternatiflerin konuşulacağını belirtti.

26-27 Eylül 2015 tarihinde Bodrum Mumcular’da gerçekleştirecek olan   1. Karaova Bağbozumu Buluşması ile ilgili yapılan basın toplantısında; Karaova’da ki tarımsal üretimi ve unutulmaya yüz tutmuş meslekleri içeren 12 dakikalık tanıtım filmi gösterildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.