Bodrum Gündem

BAYRAK SEVGİSİ YANLIŞ ANLAŞILDI

17.09.2015
0
A+
A-

Untitled-1Konacık Mahallesinde Türk Bayrağı indiriliyor ihbarı ekipleri alarma geçirdi. Konacık Sanayi çalışanlarının Türk bayrağı aşkı ortalığı ayağa kaldırdı.

order Baclofen buy Lithium Bodrum Gündem Haber

Akşam saatlerinde, Konacık Mahallesi Gazderesi Mevkinde bir tepede bulunan Türk Bayrağının tekbirler getirilerek indirildiği ihbarını alan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda sivil ve resmi ekip bölgeye sevk edildi.

Bahse konu tepede bir grubun bayrak direği çevresinde olduğu ve cep telefonlarıyla fotoğraf çekildikleri gözlendi. Tepede bulunan grup bir süre sonra tepeden aşağıya indi.

Konacık Sanayi Sitesinde çalıştıkları öğrenilen 5 kafadar, daha önce yine kendilerinin diktiği ancak hava şartlarından dolayı yıpranan Türk bayrağını daha büyüğü ile değiştirdiklerini söylediler. İşin aslını öğrenen polisler ise gençleri tebrik etti.

Sanayide çalıştıklarını söyleyen Ercan Okyay, iş birliği ile bayrağı yenisiyle değiştirdiklerini belirterek şunları söyledi: “ treating cancer tumors Bayrak ufaktı hatta yırtıktı onu biz büyüttük. Yani gururumuza yediremedik biz Türk olarak ben gittik. Ben çıkamam oraya ama çıktım vallaha çıktım. Arkadaşlarla hep beraber diktik. Allah razı olsun herkesten. Allah bir bayrak bir başka yok.” dedi.

Hep direği büyütüp sağlamlaştıran hem de daha büyük bayrağı göndere çeken, Ercan Okyay, Hakan Hüseyin Aşık, Fatih Çiftçi, Erkan Okyay ve Selim Kılınç isimli gençler ifadelerine başvurulmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne davet edildiler.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.