Bodrum Gündem

AK PARTİ MUĞLA ADAYLARINDA BEKLENEN DEĞİŞİM…

AK PARTİ MUĞLA ADAYLARINDA BEKLENEN DEĞİŞİM…
18.09.2015
0
A+
A-

ak-parti-muğla-da-beklenen-değişimAK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDA BEKLENEN DEĞİŞİM OLDU, HASAN KÖKTEN’İN YERİNE NİHAT ÖZTÜRK GELDİ…SÜPRİZ OLAN İSE MEHMET TİRE’NİN 5.SIRA ADAYI OLMASI…

7 Haziran seçimlerinde 13 yıldan sonra tek başına iktidar olamayan Ak Parti’de 1 Kasım aday adayları listesi çok önemli olarak değerlendiriliyor. 3 Eylül’de sona eren başvuruların ardından, bu gün kesinleşen listelerde önemli değişiklikler bekleniyor.

purchasing Plavix Plavix buy online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem get cheap Cialis Soft

CHP’den Kemal Kılıçdaroğlu’nun, HDP’den de Ertuğrul Kürkçü’nün aday olduğu İzmir’den Binali Yıldırım aday olurken, MHP’den ihraç edilen Alparslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş ise AK Parti’den Ankara milletvekili adayı oldu.

AK Parti Muğla’da ise beklenen değişiklik gerçekleşti. Hasan Özyer birinci sıradaki yerini korurken, 7 Haziran seçimlerinde ikinci sıra adayı olarak milletvekili seçilen Milas Çomakdağlı Hasan Kökten’in yerine, geçmiş dönem Muğla Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk geldi. Elvan Göçer üçüncü sıradaki yerini korurken, dördüncü sırada Muhittin Kayabaş yer aldı. En büyük sürpriz ise Gümüşlük Belediyesi eski başkanı Mehmet Tire’nin beşinci sıraya konulması olurken, son sıraya da İsmail Baykal Muğla milletvekili adayı olarak konuldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.