Bodrum Gündem

BODRUM ESKİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE 10 YIL 11 AY HAPİS CEZASI!

BODRUM ESKİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE 10 YIL 11 AY HAPİS CEZASI!
18.09.2015
0
A+
A-
turgay-kilavuz-10-yıl-hapis-bodrum-gundem Lasix online 2012 yılının Nisan ayında, öğrencisi olan üç kıza cinsel taciz ve tecavüz suçlamasıyla tutuklanarak hakkında dava açılan Bodrum eski Milli Eğitim Müdürlerinden Turgay Kılavuz, önceki gün görülen son duruşmasında 10 yıl 11 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı.
order Baclofen Bodrum Gündem Haber
2012 yılının Nisan ayı sonlarında, eskiden öğrencisi olan üç genç kızın kendilerine cinsel taciz ve tecavüz uyguladığı iddiasıyla hakkında şikayette bulunduğu Turgay Kılavuz, 22 Nisan 2012 günü yurtdışından Türkiye’ye dönüş yaparken İzmir Adnan Menderes Havalimanında gözaltına alınarak Bodrum’a getirilmiş ve hakim karşısına çıkarılmıştı. Hakkındaki iddialar nedeniyle tutuklu yargılanmak üzere cezaevine konulan Kılavuz, 7 ay tutuklu kaldıktan sonra 2012 yılın Aralık ayı başında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
O tarihten beri devam eden dava sürecinde, başlangıçta şikayetçi olan 2 kızın şikayetlerinden vazgeçmelerine rağmen, bir mağdur şikayetinde ısrarcı oldu. Önceki gün görülen davanın son duruşmasında, A.S. adlı mağdurun beyanları, Adli Tıp raporları ve diğer delilleri göz önünde bulunduran mahkeme, dosyadaki şartlara göre tüm hukuki artırım ve indirimleri yaptıktan sonra, Turgay Kılavuz’un 10 Yıl 11 ay 7 gün hapis cezası ile cezalandırılmasına hükmetti.
Mahkeme, sanığa karar kesinleşene kadar Yurtdışı Çıkış Yasağı konulmasına da karar verdi.

methotrexate no prescription

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.