Bodrum Gündem

CHP MUĞLA ADAYLARI DEĞİŞMEDİ…

18.09.2015
0
A+
A-

1 Kasım’da yapılacak seçimler öncesinde CHP milletvekili adaylarını belirlemek için çalışmalar tamamlandı. CHP Muğla Milletvekili adaylarında değişiklik yapmadı.

buy Levitra online buy Viagra Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Natrexone Buy

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi (PM) toplantısında Merkez Yönetim Kurulu’nun (MYK) belirlediği CHP milletvekili adayları listelerinde bazı değişiklikler gerçekleşti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik, Boğaziçi Üniversitesi’nden istifa eden Koray Çalışkan, Sosyalist Enternasyonel Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve Genel Başkan Başdanışmanlarından Erdal Aksünger CHP milletvekili adayları listesinde yer almadı.

Muğla Milletvekilleri isimlerinde ve sıralamasında bir değişikliğe gitmeyen CHP’nin Muğla Milletvekili adayları şu şekilde sıralanıyor; Birinci sırada resmi olmayan önseçimden de birinci sırada çıkan Avukat Akın Üstündağ, ikinci sırada 2011 yılında da kontenjandan aday olan Ömer Süha Aldan, üçüncü sırada 2011 yılında milletvekili seçilen Prof.Dr.Nurettin Demir, dördüncü sırada Köyceğiz Belediye eski Başkanı Salih Erbay’ın da oğlu olan genç avukat Burak Erbay, beşinci sırada Fethiye CHP İlçe eski Başkanı Emrah Doğu ve altıncı sırada da işçi liderlerinden Süleyman Girgin.

chp muğla il ilçe ve belediye başkanları

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.