Bodrum Gündem

“BAYRAĞINDAN AYRI KALANIN MÜCADELESİNİ GÖRÜYORUZ”

19.09.2015
0
A+
A-

personel-bayramlasma-bodrum-belediyesi--(9) buy Proscar Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Kurban Bayramı öncesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde personeliyle bayramlaştı.

buy Colchicine Bodrum Gündem Haber

Kurban Bayramı öncesi Bodrum Belediyesinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, belediye binası önünde düzenlenen törende bir araya geldiği personelinin bayramını kutladı. Bayramlaşmaya Başkan Mehmet Kocadon ile birlikte Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Orman, İsmail Altındağ, Taner Uslu ve Turgay Kaya ile Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Birim Sorumluları ve Belediye Personeli katıldı.

personel bayramlasma bodrum belediyesi (2)“BU TOPRAKLARDA AİLELERİMİZLE BAYRAMI KUTLAYABİLMEK BÜYÜK ONUR…”

Tüm personelinin bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Yine bir bayramda, birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ne kadar şanslıyız ki; biliyorsunuz Bodrum Belediye Başkanı olduğum günden beri şurada şu iki bayrak, fırtınalı ve yağmurlu havalar dışında hep asılıdır. Bu bayrağın altında tekrar bu bayramı kutlayabilmek, bu topraklarda ailelerimizle bu bayramı kutlayabilmek, bizim için gerçekten çok büyük onur ve mutluluk. Bütün yaz hep beraber yaşadık, gördük; bayrağından ayrı kalanın, toprağından ayrı kalanın, ailesinden ayrı kalanın ne kadar zor şartlarda mücadele verdiğini. Ve hatta birçoğu da vefat etti. Biliyorsunuz ki mülteciler ciddi zorluklar yaşıyorlar. Onun için, bu birlik beraberliğin sürebilmesi için, bu bayramları böyle coşkuyla kutlayabilmemiz için gerçekten Müslüman aleminin birlik ve beraberliğe, kardeşliğe ihtiyacı var. Biz kendimizi şanslı görüyoruz çünkü ülkemizde bu bayramı kutlayabiliyoruz ama benim bir şansım daha var: sizler gibi bir ekibe sahip olmak. Türkiye geneline baktığımızda büyükşehir olup da bu kadar hızlı hizmet götüren başka hiçbir belediye yok. Hatta kimileri daha mevcut belediyelerini bile kapatamamışlar, evrakları bile teslim alamamışlar. Biz bunların hepsini başardık, kurumsal bir yapıya geçtik. Bunlarla birlikte bir de hizmet yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

personel bayramlasma bodrum belediyesi (5)“BODRUM’DA TATİL YAPMA SEVDASI HİÇBİR ZAMAN BİTMİYOR VE BİTMESİN DE…” Dapoxetine online

Başkan Kocadon, konuşmasının devamında ise bayram süresince görevli olan belediye personelinin bayramını da ayrıca kutlayarak, “Bayramda Bodrum’un ayrı bir özelliği var: bırakın yurt dışını, Anadolu halkının bile Bodrum’da tatil yapma sevdası hiçbir zaman bitmiyor ve bitmesin de. Tabi bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi de hizmet sektörü olarak belediyemizin, siz personelin bayramda da iyi bir şekilde hizmet etmesidir. Onun için bu bayramda görevli olan arkadaşlarımın bayramını bir kere daha kutluyorum, kendilerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Merak etmeyin. Bugün 1 saat 15 dakika konuşmayacağım. Tek tek hepinizin bayramını kutluyorum. Sağ olun.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.